Boardman kirjasarjan kirjoista muutamia myös verkkokirjoina!

Tutustu ja tilaa! Klikkaa kirjan kuvaa tai nimeä ja lue lisää!
       
Boardman-Johdon-Palkitseminen-pieni   

Johdon palkitseminen

Tämä teos on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, hallituksen jäsenille ja kaikille johdon palkitsemisjärjestelmien kehittäjille ja päätöksentekijöille. Kirjassa tarkastellaan johdon palkitsemista kokonaisvaltaisesti eri näkökulmista kokemuksia, näkemyksiä ja ainutlaatuisia johdon palkkatietokantoja hyödyntäen.

Johdon palkitseminen on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan ennen. Finanssikriisin seurauksena johdon palkitsemista säännellään ja ohjeistetaan ennen näkemättömällä tavalla. Mediassa johdon palkitsemista tarkastellaan entistä tiiviimmin, ja poliittisessa keskustelussa aihe on alati tapetilla

       
 Vallan tasapaino  


Vallan tasapaino

Vallan tasapaino - Omistajat & Hallitus & JohtoOmistajat - pääoman sijoittajat - kantavat yrityksessä suurimman riskin. Mihin omistajien tulisi vaikuttaa ja miten? Miten menestyneimmät omistajat ohjaavat yritystä?

Omistajuudesta on kirjoitettu hämmästyttävän vähän. Vallan tasapaino on avaus, joka toivottavasti herättää keskustelua. Matti Lainema ja Mikko Haapanen tarkastelevat omistajien roolia kuuden avainprosessin näkökulmasta. Yritysesimerkit ja viittaukset tutkimuksiin elävöittävät ja syventävät tekstiä 

       
 Strateginen hallitus  


Strateginen hallitus

Matti Laineman kirja "Strateginen hallitus" voitti Pro Oeconomia 2008 -yrityskirjakilpailun tunnustuspalkinnon

Suomen parhaat yrityskirjat palkitsevassa kilpailussa palkittiin kirjoittajat, jotka ovat aikaansaaneet erityisen ajankohtaisen, asiantuntevan ja uutta luovan teoksen, joka on joustavasti sovellettavissa käytäntöön työskentelyyn.

"Strateginen hallitus" vastaa neljään kysymykseen:
Mitä hallitustutkimus on aiemmin todennut hallituksen strategisen tehtävän haasteista? Toiseksi se dokumentoi ensimmäistä kertaa todellisia ja osin myös nimettyjä hallituksen päätösprosesseja ja kuvaa miten hallitus on pystynyt vaikuttamaan strategiaan. Lainema vastaa kysymykseen, miten hallitus kykenee laajentamaan ja syventämään strategista rooliaan? Viimeiseksi siinä annetaaan konkreettinen suositus strategisen hallituksen toimintamallin kehittämiseksi.