Boardman2020

Boardman 2020 on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa. Uskomme, että yrityksissä kasvu syntyy vaativien omistajien, osaavan hallituksen ja aikaansaavan johdon yhteistyönä. Haluamme varmistaa, että Suomi on maailman paras paikka yrityksille kasvaa. 

Järjestämme sekä avoimia että maksullisia tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia.

Boardman 2020:n VIP-ryhmä on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Puheenjohtajana toimii Susanna Rantanen. 

Boardman2020 -verkosto edistää kasvun kulttuuria:

  • tuomalla uutta, tuoretta näkökulmaa ja tietoa kasvuyrityksiin ja niitä ympäröivään yhteiskuntaan
  • kehittämällä kasvuyrityksen omistaja - hallitus - johto -ketjun osaamista osana Boardman -verkostoa mm. mentoroinnin, koulutuksen ja valmennuksen muodossa
  • luomalla hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn kautta todellista lisäarvoa erityisesti kasvuyrityksille
  • järjestämällä tilaisuuksia ja valmennuksia, joissa vaihdetaan kokemuksia, opitaan toisilta ja verkostoidutaan  
 

Lisää Boardman2020 -ryhmän toiminnasta: www.boardman2020.fi

Selaimet Firefox, Crome, Explorer 

Hallituksen puheenjohtaja

 

Susanna Rantanen kasvokuva (162x162)

Susanna Rantanen

... aloitti Boardman2020 -verkoston puheenjohtajana vuoden 2014 alusta.

Susanna on pitkän linjan HR-ammattilainen ja hyvän johtamiskulttuuriin puolesta puhuja. Vuonna 2000 Englannista markkinointi pääaineena valmistunut Susanna on menestyksekkäästi yhdistänyt markkinointiviestinnän ja HR:n yli 10 vuoden ajan. Boardman 2020 -verkoston hallituksessa vuodesta 2013 lähtien vaikuttanut Susanna on sarjayrittäjä ja johtaa perustamiaan rekrytoinnin online Match & Meet -palvelua kehittävää Heeboa ja työnantajabrändäykseen erikoistunutta Emineä. 

Hallituksen jäsenet

Katri

 

 

 

 

 

Katri Harra-Salonen

...on digitaalista aikaa jo 15 vuotta elänyt liikkeenjohdon konsultti. Hän rakentaa uutta liiketoimintaa ja uudistaa vanhaa, lähtökohtana nykyajan arvoa luovat komponentit; liiketoimintamallit, asiakasymmärrys, talentti, verkostot ja teknologia. Katri työskentelee sekä suuryritysten että start-uppien kanssa konsultin, sparraajan ja muutosjohtajan rooleissa ja motivoituu kasvusta, kansainvälisyydestä ja kaupallisuudesta. Puhuu ja kirjoittaa digitaalisen ajan ydinkysymyksistä sekä verkossa että erilaisissa tilaisuuksissa.

 

 


 

Päivi Kangasmäki

...taustalla on noin 20 vuoden hands-on tuntumaa strategisesta ja operatiivisesta rahoituksen johtamisesta, yritysjärjestelyistä sekä rahoitusriskien hallinnasta valmistavasta teollisuudesta, listaamattomista ja listatuista yhtiöistä sekä pääomasijoitus/ investointipankkitoiminnasta. 
Päivin arvomaailma perustuu vahvasti työhön ja yrittämiseen, vapauteen ja vastuuseen. Tarvitsemme Suomeen enemmän riskinottokykyä ja nimenomaan oman pääoman ehtoisia, yksityisiä rahoittajia.

 


Kimmo Koivikko

...on hiljattain aloittanut uransa yrittäjänä perustamassaan Hube Helsinki -nimisessä yrityksessä. Hube Helsinki on digitaalisiin sisältöihin ja niiden jakeluun erikoistunut yhtiö, jonka kohderyhmänä ovat B2B-yritykset. Hube Helsingin tarjoamien palveluiden tavoitteena on saada asiakasyrityksille kustannustehokkaasti enemmän myyntiä.
Aiemmin Kimmo on toiminut toimi päätoimittajana, uutispäällikkönä sekä tuottajana useassa eri mediassa:  www.yrittajat.fi-verkkosivustolla, Yrittäjäsanomissa, Yrittäjä-lehdessä sekä Kauppalehdessä. Kimmo on ehtinyt seurata toimittajana satojen yrittäjien ja yritysten kehitystä, iloa ja surua, menestystä sekä epäonnistumista. Kimmo kirjoittaa myös blogia, jossa hän käsittelee yrittäjyyttä sen eri näkökulmista.


Ray Lindberg

 

 

 

 

 

 

Markko-Vaarnas 250x250.

 

 


 

 

Markko Vaarnas

... on erikoistunut teknologia- ja palveluyhtiöiden kansainvälistämiseen. Vuoden 2014 lopulla hän jättäytyi pois perustamansa ja kansainvälistämänsä Global Intelligence Alliance Group Oy:n toimitusjohtajan roolista. Nykyisin hän toimii enkelisijoittajana ja auttaa kasvuyhtiöitä kansainvälistymään perustamansa yhtiön Takeoff Partners Oy:n puitteissa. 

tuomoluoma-500x500.

Tuomo Luoma

 ...on helsinkiläinen yrittäjä ja liike-elämän pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus liike-elämästä. Hän on perustanut ja myynyt kaksi yritystä, ollut osakkaana ja mukana kymmenien yritysten kasvu- ja kehitysprosesseissa. Tunnetuimpia työpaikkoja ovat olleet mm. Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja, Benefonin myynti- ja markkinointijohtaja sekä Nasdaq –listatun amerikkalaisyrityksen Razorfish Oy:n Suomen toimitusjohtaja.

 

 

Taneli Tikka kasvokuva (162x162)

Taneli Tikka

... on pitkän linjan yrittäjä ja Vuoden
Tietotekniikkavaikuttaja 2010. Hän on toiminut mm. IRC-Gallerian, Dopplr'n, Soprano Oyj:n sekä Magentan johdossa, sekä yhteensä yli 30:nen kasvuyrityksen hallituksessa tai neuvonantajana: Stardoll, Applifier, Web of Trust, Umbra Software, BrandMNGR,  Netcycler, Transfluent, ja paperiyhtiö PackageMedia.