Boardman Alumnit

Boardman Alumni-verkostoon kuuluvat ”Omistajuus ja hallitustyöskentely” -valmennuksen käyneet päätöksentekijät, jotka haluavat edelleen kehittää omaa osaamistaan ja toimia verkostossa tiiviimmin.

Puheenjohtajana toimii Merja Karhapää.

Järjestämme useita mielenkiintoisia keskustelu- ja verkostoitumistapahtumia jäsenillemme. 

Vuoden 2018 teema on KETTERÄ JA KOKEILEVA YRITYSKULTTUURI JA JOHTAMINEN! Tulemme järjestämään tulevana vuonna taas hyviä keskustelutilaisuuksia aiheen ympärille.

 

Entistä enemmän ohjelmatarjontaa ja verkostoitumismahdollisuuksia!

alumnit

Tarjoamme Boardman-verkoston jäsenille mm. seuraavia etuja (vuosimaksua vastaan):
 • Boardman Aineistopankkiin (Boardman Extranet) tunnukset - esitysaineistoja monipuolisesti Boardmanin eri tilaisuuksista pdf-muodoss
 • -20% alennus kaikista järjestämistämme jatkovalmennusten osallistumismaksusta
 • Valikoiden kutsuja eri kehittämisfoorumien keskustelutilaisuuksiin teeman sopiessa.
 • Alumneille räätälöityjä omia teema- ja keskustelutilaisuuksia
 • Kutsut koko verkoston yhteisiin tapahtumiin
 • Mahdollisuus Boardman Olohuoneen ja Kampin Huipun kokouspalveluiden käyttöön erillisten varausehtojen ja hinnaston mukaisesti
 • Oma LinkedIn ryhmä Boardman Alumneille

Jäsenyysedellytykset

 • Boardman-valmennuksen suorittaminen
 • Vuosimaksu 250€ + alv. (Jäsenyys henkilökohtainen, mutta jäsenmaksun voi maksaa yritys)
 • Verkoston arvojen ja toimintaperiaatteiden kunnioittaminen --> OPI - JAA - UUDISTU!
Lisätietoa Heli Koukkula-Teixeira, heli.koukkula(a)boardman.fi

> Lue lisää Alumni toiminnasta 

 • Boardman Alumnitilaisuuksia - kutsutilaisuuksia alumnijäsenille
 • Tunnelmaa Alumnipäivästä (video 1:35)
 • Alumnitoiminnasta alumnien kertomana - palautteita


Alumnihallitus

Alumnihallituksen puheenjohtaja

 

 

Merja Karhapää

...tuo uutta osaamista, tietoa ja näkökulmaa liittyen yleisesti mediaan ja digitaaliseen murrokseen sekä erityisesti IPR:ien hyödyntämiseen, Corporate Governanceen ja Big Dataan. Hän vastaa Sanoma-konsernissa lakiasioiden ohella yhteiskuntavaikuttamisesta, IPR-asioista ja Data Privacystä. Lisäksi Biotie Therapies Oyj:n hallituksen jäsen ja tarkastusvaliokunnan jäsen, belgialaisen De Vijver Media N.V.:n ja hollantilaisen SBS Broadcastin B.V.:n hallituksen jäsen. Finnairin hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen 2012-2014. Lisäksi mm. EK:n Lakivaliokunnan puheenjohtaja, IPR Oikeuden asiantuntijajäsen ja APK/ Ostotarjouslautakunnan jäsen.

Alumnihallituksen jäsenet

Riku Asikainen

... yrittäjä, enkelisijoittaja ja kasvuhakkeri. Perustin ensimmäisen yritykseni ollessani vielä lukiossa, ja myin sen 15 vuotta myöhemmin yhtenä Suomen johtavana Internet kirjakauppana. Sittemmin olen ollut perustajana, aktiivisena sijoittajana ja hallituksen jäsenenä yli 35 yrityksessä. Olen ollut perustamassa FiBANia (Suomessa toimivaa bisnesenkeliverkostoa) ja toimin myös sen puheenjohtajana muutaman vuoden. Olen ollut mukana perustamassa Startup-säätiötä, jonka "tuotteita" ovat SLUSH, Euroopan suurin tech konferenssin sekä Startup sauna, johtava yrityshautomo.

Markku245x245

Markku Katajisto

 ...on pitkän tilintarkastajan uransa aikana saanut perehtyä niin kotimaisten kuin monikansallisten yritysten toimintaan useilla toimialoilla. Markku on ollut mukana niin pörssilistattujen kuin yksityisten asiakasyritystensä elinkaaren eri vaiheissa ja kokemusta onkin kertynyt runsaasti mm. IFRS-konsernitilinpäätöksistä, yritysjärjestelyistä, fuusioista sekä osakeanneista. Markku kutsuttiin PwC:n partneriksi vuonna 2006 ja hän on ollut PwC:n hallituksen jäsen vuodesta 2014.

 

 

Annamarja Paloheimo

...  on Nordea Pankin Uudenmaan yritysalueen aluejohtaja, vastaten pk-yrityksille suunnatuista palveluista Uudenmaan alueella. Hän on ollut Suomen Teollisuussijoitus Oy:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2014. Vuosina
2006-2014 hän toimi Finnverassa pk-yritysten rahoituksesta vastaavana liiketoimintajohtajana.· Annamarja on erityisen kiinnostunut pk-yrityksistä ja yrittäjyydestä sekä sen merkityksestä Suomelle. Uskon, että pk-yritysten liiketoimintaa kehittämällä ja osaamista lisäämällä saamme Suomen kansantalouden nousuun.

Jaana245x245

Jaana Rosendahl

...on intohimoisen innostunut asiakastaloudesta: miten yritys muutetaan tuote-ja tuotantotaloudesta asiakasohjautuvaan. Mitä se tarkoittaa yritysrakenteille, yrityskulttuurille, yksittäiselle työntekijälle ja toimintatavoille. Yhtä innostunut hän on digitaloudesta, sillä se tekee asiakkuuden ja yritysten toimintatavat näkyviksi: miten rakennetaan käyttäjäystävällisiä digipalveluja ja miten niitä nivotaan osaksi asiakasta palvelevaa ekosysteemiä. Jaana on työskennellyt eri toimialoilla näiden haasteiden parissa ja työtä riittää.

 

 

 

Vesa245x245

Vesa Tempakka

...omaa pitkän kokemuksen yrityken kansainvälistämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. K.Hartwall konsernin toimitusjohtaja 2013-2017, DeLaval Suomen  toimitusjohtajana 2008-2013, TetraPakin tuote- ja kehitysstrategiajohtaja Italiassa 2005-2008, TetraPakin myynti- ja markkinointijohtaja Kanadassa 2002-2005. Nykyisin hän toimii Vapo konsernin toimitusjohtajana. Vesa on koulutukseltaan Ekonomi ja valmistunut Uumajan yliopistosta.

 

 


 

 

Peter245x245

Peter Therman

 

Rautio_Laura_245x245

Laura Raitio