Boardman2020

Boardman2020 on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa. Uskomme, että yrityksissä kasvu syntyy vaativien omistajien, osaavan hallituksen ja aikaansaavan johdon yhteistyönä. Haluamme varmistaa, että Suomi on maailman paras paikka yrityksille kasvaa. 

Järjestämme sekä avoimia että maksullisia tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia.

Boardman2020:n VIP-ryhmä on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Puheenjohtajana toimii Susanna Rantanen. 

Boardman2020 -verkosto edistää kasvun kulttuuria:

  • tuomalla uutta, tuoretta näkökulmaa ja tietoa kasvuyrityksiin ja niitä ympäröivään yhteiskuntaan
  • kehittämällä kasvuyrityksen omistaja - hallitus - johto -ketjun osaamista osana Boardman -verkostoa mm. mentoroinnin, koulutuksen ja valmennuksen muodossa
  • luomalla hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn kautta todellista lisäarvoa erityisesti kasvuyrityksille
  • järjestämällä tilaisuuksia ja valmennuksia, joissa vaihdetaan kokemuksia, opitaan toisilta ja verkostoidutaan  
 

Lisää Boardman2020 -ryhmän toiminnasta: www.boardman2020.fi

Selaimet Firefox, Crome, Explorer 

Hallituksen puheenjohtaja

 

Susanna Rantanen kasvokuva (162x162)

Susanna Rantanen

... aloitti Boardman2020 -verkoston puheenjohtajana vuoden 2014 alusta.

Susanna on pitkän linjan HR-ammattilainen ja hyvän johtamiskulttuuriin puolesta puhuja. Vuonna 2000 Englannista markkinointi pääaineena valmistunut Susanna on menestyksekkäästi yhdistänyt markkinointiviestinnän ja HR:n yli 10 vuoden ajan. Boardman 2020 -verkoston hallituksessa vuodesta 2013 lähtien vaikuttanut Susanna on sarjayrittäjä ja johtaa perustamiaan rekrytoinnin online Match & Meet -palvelua kehittävää Heeboa ja työnantajabrändäykseen erikoistunutta Emineä. 

Hallituksen jäsenet

juha small

 

 

 

 

 

Juha Frey

Juha on parantumattoman utelias markkinointiviestinnän strategi ja yritysjohdon sparraaja, jonka mielestä mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä strategia. Hänen ammatillisen intohimonsa kohde on vaikuttaminen: kiinnostuksen luominen, mielipiteiden muokkaaminen ja toiminnan inspiroiminen. Juhalle markkinointiviestintä on ennen kaikkea johtamista: strategian tekemistä todeksi

 


 

Päivi Kangasmäki

...taustalla on noin 20 vuoden hands-on tuntumaa strategisesta ja operatiivisesta rahoituksen johtamisesta, yritysjärjestelyistä sekä rahoitusriskien hallinnasta valmistavasta teollisuudesta, listaamattomista ja listatuista yhtiöistä sekä pääomasijoitus/ investointipankkitoiminnasta. 
Päivin arvomaailma perustuu vahvasti työhön ja yrittämiseen, vapauteen ja vastuuseen. Tarvitsemme Suomeen enemmän riskinottokykyä ja nimenomaan oman pääoman ehtoisia, yksityisiä rahoittajia.

 


Kimmo Koivikko

...on hiljattain aloittanut uransa yrittäjänä perustamassaan Hube Helsinki -nimisessä yrityksessä. Hube Helsinki on digitaalisiin sisältöihin ja niiden jakeluun erikoistunut yhtiö, jonka kohderyhmänä ovat B2B-yritykset. Hube Helsingin tarjoamien palveluiden tavoitteena on saada asiakasyrityksille kustannustehokkaasti enemmän myyntiä.
Aiemmin Kimmo on toiminut toimi päätoimittajana, uutispäällikkönä sekä tuottajana useassa eri mediassa:  www.yrittajat.fi-verkkosivustolla, Yrittäjäsanomissa, Yrittäjä-lehdessä sekä Kauppalehdessä. Kimmo on ehtinyt seurata toimittajana satojen yrittäjien ja yritysten kehitystä, iloa ja surua, menestystä sekä epäonnistumista. Kimmo kirjoittaa myös blogia, jossa hän käsittelee yrittäjyyttä sen eri näkökulmista.

Ray Lindberg

Ray on 39-vuotias sarja- ja kasvuyrittäjä, joka tulee isosta yrittäjäperheestä (yrittäjävanhempien lisäksi 4 muuta yrittäjää). Yritystä onkin ollut koko ajan – projekteja ja uusia juttuja, isoissa ja pienissä yrityksissä sekä yhdistyksissä ja muissa ympäristöissä. Monta kertaa hyvällä menestyksellä, mutta matkan varrelle on myös mahtunut reilusti mokia ja hyviä “opetuksia”…

 

Markko-Vaarnas 250x250.

 

 


 

 

Markko Vaarnas

... on erikoistunut teknologia- ja palveluyhtiöiden kansainvälistämiseen. Vuoden 2014 lopulla hän jättäytyi pois perustamansa ja kansainvälistämänsä Global Intelligence Alliance Group Oy:n toimitusjohtajan roolista. Nykyisin hän toimii enkelisijoittajana ja auttaa kasvuyhtiöitä kansainvälistymään perustamansa yhtiön Takeoff Partners Oy:n puitteissa. 

tuomoluoma-500x500.

Tuomo Luoma

 ...on helsinkiläinen yrittäjä ja liike-elämän pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus liike-elämästä. Hän on perustanut ja myynyt kaksi yritystä, ollut osakkaana ja mukana kymmenien yritysten kasvu- ja kehitysprosesseissa. Tunnetuimpia työpaikkoja ovat olleet mm. Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja, Benefonin myynti- ja markkinointijohtaja sekä Nasdaq –listatun amerikkalaisyrityksen Razorfish Oy:n Suomen toimitusjohtaja.

 

 

Taneli Tikka kasvokuva (162x162)

Taneli Tikka

... on pitkän linjan yrittäjä ja Vuoden
Tietotekniikkavaikuttaja 2010. Hän on toiminut mm. IRC-Gallerian, Dopplr'n, Soprano Oyj:n sekä Magentan johdossa, sekä yhteensä yli 30:nen kasvuyrityksen hallituksessa tai neuvonantajana: Stardoll, Applifier, Web of Trust, Umbra Software, BrandMNGR,  Netcycler, Transfluent, ja paperiyhtiö PackageMedia.