Arvioinnit

Arvioinnit

Boardman tarjoaa omistajien, hallitusten ja johtoryhmien työn tueksi ja arvioimiseksi kolme työkalua. Arviointien avulla yhtiön päätöksentekijät saavat nopeasti ja tehokkaasti tietoonsa onko päätöksentekoketjulla yhteinen tilannekuva yhtiöstä.

Lue lisää tarjoamistamme arvioinneista alta tai tarvittaessa kysy lisätietoa arvioinneista toimitusjohtaja Taru Lindemanilta, taru.lindeman(a)boardman.fi tai puhelimitse 040 730 3914.

 

Boardman
Hallitusarviointi

Boardmanin kehittämän hallitusarvioinnin avulla hallitus arvioi toimintaansa nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

 

> Lue lisää

hallituksen ja johdon Tilannekuva-arviointi

Hallituksen ja johdon  tilannekuva-arvioinnin avulla yhtiön hallitus ja johto muodostavat oman tilannekuvansa yhtiön kokonaistilanteesta sekä hallituksen ja johdon työskentelystä.

> Lue lisää

OHJ -päätöksenteko
-ketjun arviointi

Työkalu omistajien, hallituksen ja johdon muodostaman päätöksentekoketjun osaamisen, tahtotilojen samansuuntaistamisen ja vallankäytön tasapainon arviointiin.

> Lue lisää

Brand Compass – Omistaja-arvoa maineen johtamisella

Yhtenäisen, kestävän brändin rakentaminen vaatii yhteistä visiota. Brand Compass™ -arviointityökalu on Boardman partnereiden kehittämä nopea ja tehokas tapa mitata, näkevätkö yrityksen johtoryhmän ja hallituksen jäsenet yrityksen maineen samalla tavalla.

15 minuutissa täytettävä Brand Compass –arviointi antaa omistajille, hallituksille ja johdolle selkeän kuvan yrityksen maineen kriittisistä kysymyksistä ja mahdollisuuksista yrityksen omistaja-arvon kasvattamiseen.

Lisätietoa > Brand Compass