Arvioinnit

Arvioinnit

Boardman tarjoaa omistajien, hallitusten ja johtoryhmien työn tueksi ja arvioimiseksi kolme työkalua. Arviointien avulla yhtiön päätöksentekijät saavat nopeasti ja tehokkaasti tietoonsa onko päätöksentekoketjulla yhteinen tilannekuva yhtiöstä.

Lue lisää tarjoamistamme arvioinneista alta tai tarvittaessa kysy lisätietoa arvioinneista toimitusjohtaja Taru Lindemanilta, taru.lindeman(a)boardman.fi tai puhelimitse 040 730 3914.

 

OHJ-arviointi

Uusi työkalu omistajat – hallitus – johto -päätöksentekoketjun osaamisen, tahtotilojen samansuuntaistamisen ja vallankäytön tasapainon arviointiin. Arviointi antaa eväät ja askelmerkit  yrityksen hallintaketjun ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Lue lisää

Hallitusarviointi

Boardmanin kehittämän hallitusarviointityökalun avulla hallitus arvioi toimintaansa nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Työkalu keskittyy strategisen hallituksen lisäarvon arviointiin, ja heti ensimmäisellä arviointikierroksella havaitaan kehitettävät osa-alueet.

Lue lisää

Mainearviointi

Brand Compass -arviointityökalu on nopea ja tehokas tapa mitata, näkevätkö yrityksen johtoryhmä, hallituksen jäsenet tai omistajat yrityksen maineen samalla tavalla. Verkkoarviointi mittaa yrityksenne hallituksen tai johtoryhmän näkemyksen yrityksenne maineesta kilpailijoihinne nähden.

Lue lisää