BoardTalks-podcast
BoardTalks-podcast

BoardTalks-podcast

Tervetuloa kuuntelemaan Boardmanin BoardTalks-podcastiä!

Tässä podcastissä kuulet kokeneiden hallitusjäsenten, johtajien ja omistajien työelämän merkityksellisiä oppeja ja onnistumisia sekä pääset syventymään hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekijöiden agendoilla oleviin ilmiöihin.

Boardman-verkoston toiminta perustuu vahvasti arvoihimme OPI, JAA ja UUDISTU ja niin Boardmanin kuin BoardTalks-podcastin tarkoituksena onkin jakaa oppeja sekä kehittää aktiivisen omistajuuden ja hallitustyöskentelyn osaamista Suomessa.

Vieraita haastattelevat Boardmanin hallituksen puheenjohtaja Laura Raitio ja Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Ensimmäisen kauden vieraina ovat esimerkiksi Mika Ihamuotila, Kaj Hagros, Mammu Kaario, Philip Aminoff, Leena Niemistö, Risto Siilasmaa, Hannele Jakosuo-Jansson, Peter Seligson, Piia-Noora Kauppi, Mika Sutinen. Uusi jakso julkaistaan joka maanantai!

Jaksot ovat kuuneltavissa seuraavilla podcast-alustoilla: Spotify, SoundCloud, Pocket Casts, Anchor, Apple Podcasts, Breaker, RadioPublic.

Seuraa meitä Twitterissä ja saat tiedon jaksoista ensimmäisenä!

Viimeisin jakso

1. Miten kootaan lisäarvoa tuottava hallitus, Mika Ihamuotila?

Mika Ihamuotila on liike-elämän vaikuttaja ja Marimekon hallituksen puheenjohtaja. Miten Ihamuotila päätyi ensimmäiseen hallitustehtäväänsä? Millainen on hyvä toimitusjohtajan ja puheenjohtajan suhde etenkin tilanteessa, jossa toimitusjohtaja itse siirtyy yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi? Ihamuotila jakaa myös oppejaan siitä, kuinka parhaat kansainväliset osaajat saadaan hallitukseen ja millä perustein hallitus tulisi koota. Lisäksi BoardTalks-podcastissa kuullaan myös Ihamuotilan parhaat vinkit hallitustyöhön.

Lue artikkeli haastattelusta