Corporate Governance -manuaali
  Corporate Governance -manuaali

  Corporate Governance -manuaali

  Hallituksen järjestäytyminen ja Corporate Governance -manuaalin tarkoituksena on tuoda työkaluja ja hyväksi koettuja käytäntöjä hallituksille, jotka ovat järjestäytymässä ja samalla organisoimassa omaa ja yrityksensä toimintaa.

  Tämän julkaisun ohjeet on ensisijaisesti tarkoitettu ei-listattujen, keskisuurten ja suurten yritysten hallitusten jäsenille. Esitetyt mallit auttavat erityisesti yhtiöiden puheenjohtajia, joiden vastuulla hallituksen työn suunnittelu pääasiassa on.

  Myös pienet yhtiö voivat hyödyntää tätä opasta sekä malliasiakirjoja kevennetyssä muodossaan.

  Hallituksen jäsenten ymmärtäessä hallitustyöskentelyyn liittyvät keskeiset prosessit heidän on helpompi hallinnoida kyseistä yhtiötä sekä hoitaa lakimääräiset ja yhtiölle lisäarvoa tuottavat tehtävänsä.

  Hallituksen jäjestäytyminen ja Corporate Governance -manuaali on pävitetty versio aiemmin julkaisemastamme suositusta ”Hallituksen jäjestäytyminen ja keskeiset prosessit” -kansiosta, joka syntyi vuoden 2008 kehittämistyön tuotoksena.


  • Kirjoittajat: Tom von Weymarn ja Antti Hannula.
  • Julkaisvuosi 2016
  • ISBN: 978-952-68511-0-5
  • Hinta 33€ (sis. ALV 10%)

  Hallituksen järjestäytyminen ja Corporate Governance -manuaalin voi tilata kirjasena tai pdf-muodossa sähköpostitse toimitettuna

  Tee kirjatilaus tästä!