Kehittämisfoorumit

Kehittämisfoorumit

Kehittämisfoorumitoiminta on tärkeä osa Boardmanin osaamisen kehittämistä ja jakamista.

Boardman tarjoaa mahdollisuuksia säännölliseen tiimityöskentelyyn ja yhteisiin keskustelu- ja kehittämistilaisuuksiin. Kaikki verkoston jäsenet tuovat korvauksetta oman osaamisensa yhteisiin keskustelu- ja kehittämisfoorumeihin uuden yhteisen osaamisen kehittämiseksi.

Kehittämisfoorumeiden tilaisuudet ovat kutsuperusteisia, mutta olemme aina kiinnostuneet uusista osaajista. Mikäli olet kiinnostunut jonkun kehittämisfoorumin toiminnasta ja olet valmis jakamaan kyseiseen teemaan liittyvää osaamista ja kokemuksia, niin ota yhteyttä kyseisen foorumin puheenjohtajaan etunimi.sukunimi@boardman.fi tai taru.lindeman@boardman.fi.

kohti yhteistä osaamista ja uusien ratkaisujen luomista

Kehittämisfoorumit kokoontuvat muutaman kuukauden välein keskustelemaan luottamuksellisesti kyseiseen teemaan liittyvistä haasteista ja onnistumisista.

Osanottajat jakavat omaa osaamistaan, kokemuksiaan sekä ideoivat ja luovat uusia toimintatapoja ja ratkaisuja. Näin yksittäisten henkilöiden osaamisesta syntyy yhteistä Boardman-osaamista.

Kehittämisfoorumin puheenjohtajan johdolla ryhmä valitsee sopivimman työskentelytavan ja päättää miten ja missä muodossa luotu tieto hyödynnetään. Kehittämisfoorumin työn tuloksena voi esimerkiksi syntyä kirja, teemajulkaisu, artikkeli, seminaari, valmennus tai muu tapahtuma.

Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla on yksi Boardmanin verkostoitumis- ja kehitysfoorumeista. Vuosittain järjestämme 4 tilaisuutta aamustudioina klo 9-10.30, joissa on puhujavieraina asiantuntijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Studiot ovat avoimia kaikille. Kehittämisfoorumin puheenjohtajana toimii Aija Bärlund.

Lue lisää
Omistajaosaamisen kehittämisfoorumi

Omistajaosaamisen kehittämisfoorumin tavoitteena on kehittää osaavaa omistajuutta Suomessa sekä vahvistaa omistajuuden roolia Suomessa. Työryhmän puheenjohtajana toimii Tom Liljeström.

Omistajaosaamisen kehittämisfoorumin tavoitteena on kehittää osaavaa omistajuutta Suomessa sekä vahvistaa omistajuuden roolia Suomessa. Työryhmän puheenjohtajana toimii Tom Liljeström.

Pörssiyhtiöt kehittämisfoorumissa pohditaan omistajien, hallituksen ja johdon rooleja sekä vastuita pörssiyhtiöissä ja edelleen pörssiyhtiöiden roolia suomalaisessa yhteiskunnassa. Ryhmän tavoitteena on jakaa, välittää ja kehittää tietoa pörssiyhtiöiden keskeisistä haasteista ja ongelmista.

Lue lisää

Boardman LJT:n OHJ-tutkijafoorumissa kokeneet liikkeenjohtajat sekä akateemista tutkimusta tekevät henkilöt kokoontuvat saman pöydän ääreen keskustelemaan ja sparraamaan omistajien, hallituksen ja johtamisen teemoja käsittelevien väitöskirjatutkimusten sisällöistä.

Lue lisää

Ryhmän tavoitteena on edistää kansainvälisten osaajien saamista suomalaisiin hallituksiin. Kehittämisfoorumin puheenjohtajana toimii Boardman partneri Tuomo Haukkovaara.

Lue lisää

Tutustu aikaisempien kehittämisfoorumeiden teemoihin tästä

 

 

LISÄTIETOA:

Taru Lindeman

Boardman toimitusjohtaja
040 730 3914
taru.lindeman@boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä