Boardman Advisors

Boardman Advisors

Boardman Advisors -ryhmässä on mukana kokeneita yrityselämän sekä julkisen ja kolmannen sektorin johtajia ja vaikuttajia, joilla on vahvaa osaamista hallitustyöskentelystä ja johtamisesta sekä kiinnostusta, aikaa ja halua jakaa omia oppejaan sekä kokemuksiaan omistaja-hallitus-johto – päätöksentekoketjun toiminnan kehittämisestä.

Toimintamme keskiössä ovat julkisen sektorin yritykset ja yleishyödylliset yhteisöt sekä nuoret ja kasvuvaiheessa tai muutoksessa olevien yritysten johtajat. Toimintamme painopisteitä ovat:

Tarjoamme keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia ajankohtaisista aiheista
  • Järjestämme noin 4-5 keskustelutilaisuutta vuodessa. Vuoden 2023 teemana on geopolitiikka ja sen vaikutukset OHJ-päätöksentekoketjuun.
  • Boardman Advisors -ryhmän jäsenet saavat lisäksi kutsuja Boardman Liikkeenjohdollisen tutkimusryhmän (LJT) tilaisuuksiin. Boardman LJT

Julkisomisteisten yritysten ja yleishyödyllisten yhteisöjen hallitustyön ammattimainen kehittäminen

Nuorten ja kasvuvaiheessa tai muutoksessa olevien yritysten johtajien mentorointi

  • Panostamme nuorten yrittäjien ja johtajien päätöksenteon ja omistajuuden kehittämiseen tarjoamalla mentorointia pro bono -periaatteella.

JÄSENEKSI

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan, mikäli koet, että sinulla on kokemusta, osaamista ja annettavaa, ja sinua kiinnostaa mentorointi sekä verkostoituminen yllä esitettyjen teemojen ympärillä. Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa.

Jäsenyyden vuosimaksu on 75 € + arvolisävero. Jäsenyyksiä koskevissa kysymyksissä olethan yhteydessä Heli Koukkula-Teixeiraan.

Hae jäseneksi täyttämällä sähköinen jäsenhakemus

 

AJANKOHTAISta

Advisors -ryhmä järjestää suljettuja keskustelutilaisuuksia jäsenilleen parin kuukauden välein. Näissä tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia ja jäsenkuntaa kiinnostavia yhteiskunnallisia aiheita.

Vuoden 2023 tilaisuudet

  • 16.5.2023 klo 17.00-19.00 Jäsentilaisuus – vieraana Olli Rehn
  • 10.5.2023 klo 10.00-11.30 Korruptio – lähempänä meitä kuin uskommekaan
  • 7.2.2023 klo 11.00-12.00 Dominant Logic

Lisätietoa tapahtumista löytyy Boardmanin sivuilta kohdasta TAPAHTUMAT

Löydät edellisten tapahtumien tallenteet ja yhteenvedot tästä.

 

Hallituksen ja johdon tilannekuva-arviointi kuntasektorille

Advisor ryhmän jäsenet ovat aktiivisesti kehittämässä kuntasektorin hallitustyöhön liittyviä teemoja. Advisors -ryhmä on räätälöinyt erinomaisen työkalun kuntaomisteisten yhtiöiden hallituksen ja johdon tilannekuva-arviointia varten.

Hallituksen ja johdon tilannekuva-arvioinnin avulla yhtiön hallitus ja johto muodostavat oman näkemyksen ja kuvauksen yhtiön kokonaistilanteesta sekä hallituksen ja johdon työskentelystä. Arviointien toteutuksesta vastaavat Boardman-partnerit.

Kuntasektoriille on tarjolla myös räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia.

 

Mentorointiohjelma

Boardman Advisors -ryhmällä on Suomen Yrittäjien kanssa yhteinen Nuorten Yrittäjien mentorointiohjelma.

Vuoden 2023 ohjelma on käynnistynyt ja ohjelmassa on mukana 28 aktori-mentori työparia. Löydät lisätietoa mentorointiohjelmasta tästä!

 

BOARDMAN ADVISORS HALLITUS

Boardman Advisors toiminnan suunnittelusta ja tilaisuuksien järjestämisestä vastaa Boardman Advisors hallitus, johon kuuluu 5-7 jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituksella on Boardman -verkoston puolesta sihteeri.

Advisors-ryhmän puheenjohtajana toimii Boardman-partneri Jussi Pajunen, ja varapuheenjohtajana Raija Kemiläinen. Jäseninä hallituksessa ovat Tapio Aaltonen, Marketta Kokkonen, Heikki Lehmusto, Jyrki Myllyvirta, Leena Saarinen ja Tom von Weymarn. Ryhmän sihteerinä toimii Heli Koukkula-Teixeira.

 

KYSYTTÄVÄÄ JÄSENYYDESTÄ, OTA YHTEYTTÄ

Heli Koukkula-Teixeira

Boardman Advisors hallituksen sihteeri
050 590 3182
heli.koukkula@boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä