Alumnihallitus

Alumnihallitus

Katri Viippola

Senior Vice President, HR, Communications and Corporate Responsibility, VARMA, Alumnihallituksen jäsen

Lue lisää
Minna Elomaa

Alumnihallituksen jäsen, Business Director, Pihlajalinna

Lue lisää
Riku Asikainen

Managing Partner, Founder, Evli Growth Partners, Alumnihallituksen jäsen

... yrittäjä, enkelisijoittaja ja kasvuhakkeri. Perustin ensimmäisen yritykseni ollessani vielä lukiossa, ja myin sen 15 vuotta myöhemmin yhtenä Suomen johtavana Internet kirjakauppana. Sittemmin olen ollut perustajana, aktiivisena sijoittajana ja hallituksen jäsenenä yli 35 yrityksessä. Olen ollut perustamassa FiBANia (Suomessa toimivaa bisnesenkeliverkostoa) ja toimin myös sen puheenjohtajana muutaman vuoden. Olen ollut mukana perustamassa Startup-säätiötä, jonka "tuotteita" ovat SLUSH, Euroopan suurin tech konferenssin sekä Startup sauna, johtava yrityshautomo.

Lue lisää
Markku Katajisto

Partner, Assurance, PwC Finland, Alumnihallituksen jäsen

...on pitkän tilintarkastajan uransa aikana saanut perehtyä niin kotimaisten kuin monikansallisten yritysten toimintaan useilla toimialoilla. Markku on ollut mukana niin pörssilistattujen kuin yksityisten asiakasyritystensä elinkaaren eri vaiheissa ja kokemusta onkin kertynyt runsaasti mm. IFRS-konsernitilinpäätöksistä, yritysjärjestelyistä, fuusioista sekä osakeanneista. Markku kutsuttiin PwC:n partneriksi vuonna 2006 ja hän on ollut PwC:n hallituksen jäsen vuodesta 2014.

Lue lisää
Vesa Tempakka

CEO, Vapo, Alumnihallituksen jäsen

...omaa pitkän kokemuksen yrityken kansainvälistämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. K.Hartwall konsernin toimitusjohtaja 2013-2017, DeLaval Suomen toimitusjohtajana 2008-2013, TetraPakin tuote- ja kehitysstrategiajohtaja Italiassa 2005-2008, TetraPakin myynti- ja markkinointijohtaja Kanadassa 2002-2005. Nykyisin hän toimii Vapo konsernin toimitusjohtajana. Vesa on koulutukseltaan Ekonomi ja valmistunut Uumajan yliopistosta.

Lue lisää
Laura Raitio

Hallituksen puheenjohtaja, Boardman Oy

.... on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006.

Lue lisää
Jaana Rosendahl

Ennennnäkemätön asiakasfokus -kehittämisfoorumin pj., Alumnihallituksen puheenjohtaja, Boardman-partneri

Lue lisää
Peter Therman

Senior Family Business Advisor, Alumnihallituksen jäsen

... on laaja osaaminen sekä perheyrityksistä että pörssiyhtiöistä. Hän edustaa 6. sukupolvea perheyhtiössään, jossa hän aloitti uransa markkinoinnissa ja siirtyi myöhemmin toimitusjohtajaksi. Nykyisin hän toimii Senior Family Business Advisorina MPSssä.

Lue lisää