Alumnihallitus

Alumnihallitus

Riku Asikainen

Alumnihallituksen jäsen

... yrittäjä, enkelisijoittaja ja kasvuhakkeri. Perustin ensimmäisen yritykseni ollessani vielä lukiossa, ja myin sen 15 vuotta myöhemmin yhtenä Suomen johtavana Internet kirjakauppana. Sittemmin olen ollut perustajana, aktiivisena sijoittajana ja hallituksen jäsenenä yli 35 yrityksessä. Olen ollut perustamassa FiBANia (Suomessa toimivaa bisnesenkeliverkostoa) ja toimin myös sen puheenjohtajana muutaman vuoden. Olen ollut mukana perustamassa Startup-säätiötä, jonka "tuotteita" ovat SLUSH, Euroopan suurin tech konferenssin sekä Startup sauna, johtava yrityshautomo.

Lue lisää
Markku Katajisto

Alumnihallituksen jäsen

...on pitkän tilintarkastajan uransa aikana saanut perehtyä niin kotimaisten kuin monikansallisten yritysten toimintaan useilla toimialoilla. Markku on ollut mukana niin pörssilistattujen kuin yksityisten asiakasyritystensä elinkaaren eri vaiheissa ja kokemusta onkin kertynyt runsaasti mm. IFRS-konsernitilinpäätöksistä, yritysjärjestelyistä, fuusioista sekä osakeanneista. Markku kutsuttiin PwC:n partneriksi vuonna 2006 ja hän on ollut PwC:n hallituksen jäsen vuodesta 2014.

Lue lisää
Annamarja Paloheimo

Alumnihallituksen jäsen

... on Nordea Pankin Uudenmaan yritysalueen aluejohtaja, vastaten pk-yrityksille suunnatuista palveluista Uudenmaan alueella. Hän on ollut Suomen Teollisuussijoitus Oy:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2014. Vuosina 2006-2014 hän toimi Finnverassa pk-yritysten rahoituksesta vastaavana liiketoimintajohtajana.· Annamarja on erityisen kiinnostunut pk-yrityksistä ja yrittäjyydestä sekä sen merkityksestä Suomelle. Uskon, että pk-yritysten liiketoimintaa kehittämällä ja osaamista lisäämällä saamme Suomen kansantalouden nousuun.

Lue lisää
Merja Karhapää

Alumnifoorumin hallituksen pj., Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... toimii Sanoma-konsernin lakiasiainjohtajana vastuullaan lakiasioiden ohella IPR-asiat ja Data Privacy. Karhapäällä on ollut aktiivinen rooli Sanoman digitaalisen transformaation edistäjänä. Hänellä on johtamiskokemusta niin yrityskauppa- kuin partneruusneuvotteluista kuin niihin liittyvissä rahoitusjärjestelyistä. Aiemmin hän on ollut Cultor Oyj:n ja Valmet Oyj:n palveluksessa.

Lue lisää
Vesa Tempakka

Alumnihallituksen jäsen

...omaa pitkän kokemuksen yrityken kansainvälistämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Hän on toiminut mm. K.Hartwall konsernin toimitusjohtaja 2013-2017, DeLaval Suomen toimitusjohtajana 2008-2013, TetraPakin tuote- ja kehitysstrategiajohtaja Italiassa 2005-2008, TetraPakin myynti- ja markkinointijohtaja Kanadassa 2002-2005. Nykyisin hän toimii Vapo konsernin toimitusjohtajana. Vesa on koulutukseltaan Ekonomi ja valmistunut Uumajan yliopistosta.

Lue lisää
Laura Raitio

Alumnihallituksen jäsen

.... on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006.

Lue lisää
Jaana Rosendahl

Alumnihallituksen jäsen

Lue lisää
Peter Therman

Alumnihallituksen jäsen

... on laaja osaaminen sekä perheyrityksistä että pörssiyhtiöistä. Hän edustaa 6. sukupolvea perheyhtiössään, jossa hän aloitti uransa markkinoinnissa ja siirtyi myöhemmin toimitusjohtajaksi. Nykyisin hän toimii Senior Family Business Advisorina MPSssä.

Lue lisää