Alumnijäsenyys

Alumnijäsenyys

Entistä enemmän ohjelmatarjontaa ja verkostoitumismahdollisuuksia!

Tarjoamme Boardman-verkoston jäsenille seuraavia etuja:

  • Tunnukset Boardmanin aineistopankkiin – esitysaineistoja monipuolisesti Boardmanin eri tilaisuuksista pdf-muodossa
  • Esittelysi jäsenenä Alumnit -sviustolla
  • -20 % alennus kaikista järjestämiemme jatkovalmennusten osallistumismaksuista
  • Alumneille räätälöityjä omia teema- ja keskustelutilaisuuksia
  • Valikoiden kutsut Boardman Grow -ryhmän tilaisuuksiin
  • Kutsut koko verkoston yhteisiin tapahtumiin
  • Mahdollisuus Boardman Olohuoneen ja Kampin Huipun kokouspalveluiden käyttöön erillisten varausehtojen ja hinnaston mukaisesti

Jäsenyysedellytykset

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi

MIKSI JÄSENEKSI

Alisa Yli-Villamo, yrittäjä, IhanaElo Oy

“Valmennus on monipuolinen kattaus, jossa timanttiset luennoitsijat tuovat syvyyttä ja näkökulmia hallitustyöskentelyyn tarinoiden, eletyn elämän ja kokemuksiensa pohjalta.

Alumnijäsenyydessä parasta ovat kohtaamiset kiinnostavien asioiden äärellä verkoston muiden upeiden jäsenien kanssa. Yrittäjänäkin verkostosta saa huimasti voimaa ja pääsee käymään todella mielenkiintoisia ja antoisia keskusteluja”   

Toni Keskinen, yrittäjä, Future CMO

Koin valmennuksen ihan elämää mullistavana kokemuksena. Osallistuin valmennukseen, koska halusin laajentaa horisonttiani. Teen johtoryhmien kanssa paljon töitä mutta hallitustyöhön minulla ei ollut suoraa kosketusta. Halusin pikemminkin kulkea niin päin, että käyn ensin opiskelemassa ja hankin vasta sitten hallitusvastuuta.

Alumnifoorumi on ihan mahtava. Ensinnäkin, tilaisuuksien alustajat ovat todella vaikuttavia. Tällaisia esityksiä ei missään muualla pääse kuulemaan. Tietysti, sama asia joka valmennuksessakin oli niin mahtavaa on se, että tässä verkostossa olevat ihmiset ovat niin osaavia. Voimme jakaa kokemuksia ja sparrata ja päätyä vielä yhteistyöhönkin.

 

Jarkko Toroska, Vice President, Finance, Fortum Oyj

Kävin valmennuksen, koska on aina välillä hyvä täydentää myös käytännön teoriaa. Olen toiminut ja toimin tälläkin hetkellä hallituksissa, joten oli antoisaa kuulla kollegoiden kokemuksia sekä jakaa omiani muiden kanssa. Valmennus olikin erittäin antoisa tapahtuma.

Valmennuksessa kuulin myös alumnitoiminnasta. Tilaisuuksien agendat ovat mielenkiintoisia, puhujat kokeneita, ja kun lisäksi on mahdollisuus verkostoitua, syntyy hieno win-win -kokonaisuus.