Alumnijäsenyys

Alumnijäsenyys

Entistä enemmän ohjelmatarjontaa ja verkostoitumismahdollisuuksia!

Tarjoamme Boardman-verkoston jäsenille seuraavia etuja:

  • Tunnukset Boardmanin aineistopankkiin – esitysaineistoja monipuolisesti Boardmanin eri tilaisuuksista pdf-muodossa
  • Esittelysi jäsenenä Alumnit -sviustolla
  • -20 % alennus kaikista järjestämiemme jatkovalmennusten osallistumismaksuista
  • Valikoiden kutsuja eri kehittämisfoorumien keskustelutilaisuuksiin teeman soveltuessa
  • Alumneille räätälöityjä omia teema- ja keskustelutilaisuuksia
  • Kutsut koko verkoston yhteisiin tapahtumiin
  • Mahdollisuus Boardman Olohuoneen ja Kampin Huipun kokouspalveluiden käyttöön erillisten varausehtojen ja hinnaston mukaisesti

Jäsenyysedellytykset

  • Boardman-valmennuksen suorittaminen
  • Vuosimaksu 280 € + alv. (Jäsenyys henkilökohtainen, mutta jäsenmaksun voi maksaa yritys)
  • Verkoston arvojen ja toimintaperiaatteiden kunnioittaminen: OPI – JAA – UUDISTU!

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi

MIKSI JÄSENEKSI

Eva Wathén, hallituksen puheenjohtaja, Koskitukki Oy

Koulutuksista on Suomessa aika runsaasti tarjontaa. Boardmanin valmennus istui kuin nenä päähän silloisessa tilanteessani. Kävin valmennuksen sellaiseen aikaan kun perheyrityksessämme mietittiin paljon omistajuuteen ja hallitustyöskentelyyn liittyviä asioita. Valmennus vahvisti omia ajatuksiani ja sain siitä uskoa sille tielle, jota olin jo kulkemassa. Olen pystynyt hyödyntämään heitä yritykseeni liittyvissä kysymyksissä valmennuksen jälkeen, koska tunsin kouluttajien osaamisen.

Minun piti harkita tarkkaan kun tuli mahdollisuus liittyä Alumnifoorumin jäseneksi – kaikissa mahdollisissa alumniryhmissä ei voi olla mukana. Alumnifoorumin tilaisuuksissa on pinnalla päivän polttavia puheenaiheita, täällä on mahdollisuus nähdä useita vanhoja kurssikavereita ja pikkuhiljaa uusista kasvoista on alkanut tulla tuttuja. Minulle on tärkeää myös, että verkostossa on kaikenikäisiä ihmisiä ja kumpaakin sukupuolta.

Toni Keskinen, yrittäjä, Future CMO

Koin valmennuksen ihan elämää mullistavana kokemuksena. Osallistuin valmennukseen, koska halusin laajentaa horisonttiani. Teen johtoryhmien kanssa paljon töitä mutta hallitustyöhön minulla ei ollut suoraa kosketusta. Halusin pikemminkin kulkea niin päin, että käyn ensin opiskelemassa ja hankin vasta sitten hallitusvastuuta.

Alumnifoorumi on ihan mahtava. Ensinnäkin, tilaisuuksien alustajat ovat todella vaikuttavia. Tällaisia esityksiä ei missään muualla pääse kuulemaan. Tietysti, sama asia joka valmennuksessakin oli niin mahtavaa on se, että tässä verkostossa olevat ihmiset ovat niin osaavia. Voimme jakaa kokemuksia ja sparrata ja päätyä vielä yhteistyöhönkin.

 

Jarkko Toroska, Vice President, Finance, Fortum Oyj

Kävin valmennuksen, koska on aina välillä hyvä täydentää myös käytännön teoriaa. Olen toiminut ja toimin tälläkin hetkellä hallituksissa, joten oli antoisaa kuulla kollegoiden kokemuksia sekä jakaa omiani muiden kanssa. Valmennus olikin erittäin antoisa tapahtuma.

Valmennuksessa kuulin myös alumnitoiminnasta. Tilaisuuksien agendat ovat mielenkiintoisia, puhujat kokeneita, ja kun lisäksi on mahdollisuus verkostoitua, syntyy hieno win-win -kokonaisuus.