LJT Hallitus

LJT:n hallitus

LJT:n toiminnan suunnittelee ja järjestää vuosikokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu seitsemän jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituksella on Boardman-verkoston puolesta sihteeri, Annika Sipilä, annika.sipila(a)boardman.fi

LJT:n toiminta 

LJT:n historia

Puheenjohtajana toimii Boardman -partneri Kari Kasanen.

Kaisa Rönkkö

LJT hallituksenjäsen

Lue lisää
Tom Liljeström

LJT hallituksenjäsen

Diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Tom Liljeström on toiminut LähiTapiolan Varainhoito Oy:n toimitusjohtajan vuodesta 2007. Tom on mm. Lighthouse Network Ltd Oy, Transmeri Oy ja Miltonus Oy  hallituksen jäsen.

Lue lisää
Pekka Mattila

LJT hallituksen jäsen

Valtiotieteiden tohtori Pekka Mattila toimii professorina (Professor of Practice) ja johtoryhmän jäsenenä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Lisäksi hän toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa

Lue lisää
Kari Kasanen

LJT:n hallituksen puheenjohtaja

... on toiminut yli 30 vuotta yritysjohdon ja julkisen sektorin strategia- ja kehittämisasiantuntijana. Hänellä on pitkä yrittäjä- ja johtamistausta lukuisista palveluyrityksistä, muun muassa omistamastaan Calliola seminaari- ja kokouskeskuksesta.

Lue lisää
Satu Koskinen

LJT hallituksen jäsen

Lue lisää
Jane Moilanen

LJT hallituksen jäsen

... on mainonnan ja markkinoinnin ammattilainen sekä yksi henkilöstökonsultointiyritys M2Talent Oy:n perustajista. Koulutukseltaan hän on ekonomi, valtiotieteiden kandidaatti sekä Executive MBA. Ennen M2Talent Oy:n perustamista Moilanen toimi perustamansa House of Branding -konsulttiyhtiön toimitusjohtajana. Vuosina 1998-2008 hän työskenteli TeliaSoneran brändi- ja markkinointijohdon tehtävissä Suomessa ja Ruotsissa.

Lue lisää
Osmo Soininvaara

LJT hallituksen jäsen

... on tehnyt ensin uran yliopistolla ja sen jälkeen politiikassa Helsingin kaupungilla, 20 vuotta eduskunnassa ja kaksi vuotta peruspalveluministerinä. Nykyisin hän on yksityisyrittäjä, Tietokeino Oy:n ainoa omistaja myyden sen kautta lähinnä omaa osaamistaan.

Lue lisää
Liisa Välikangas

LJT hallituksen jäsen

... on Aalto-yliopiston ja Hankenin innovaatioiden johtamisen professori. Hän on opiskellut ja työskennellyt pitkään eri puolilla maailmaa, Sveitsissä IMD:ssä, Japanissa Keio Yliopistossa ja Kaliforniassa mm. Stanfordin yliopistossa ja SRI Internationalissa sekä Strategioissa. Välikangas on kirjoittanut useita artikkeileita ja kirjoja innovatiivisuudesta sekä strategisesta uusiutumisesta. Tällä hetkellä hän on hallituksen jäsenenä mm. TEKESissä, tutkimusorganisaatio Scancorissa Stanfordin yliopistossa ja Helsingin Sanomain Säätiössä.

Lue lisää