LJT Hallitus

LJT:n hallitus

LJT:n toiminnan suunnittelee ja järjestää vuosikokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu seitsemän jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituksella on Boardman-verkoston puolesta sihteeri, Heli Koukkula-Teixeira, heli.koukkula(a)boardman.fi

LJT:n toiminta 

LJT:n historia

Puheenjohtajana toimii Boardman -partneri Kari Kasanen.

Timo Vuori

Boardman LTJ:n hallituksen jäsen

Lue lisää
Tuuli Ikäheimonen

Boardman LTJ:n hallituksen jäsen

Lue lisää
Kaisa Rönkkö

Boardman LJT:n hallituksen jäsen

Lue lisää
Tom Liljeström

Boardman LJT:n hallituksen jäsen

Diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Tom Liljeström on toiminut LähiTapiolan Varainhoito Oy:n toimitusjohtajan vuodesta 2007. Tom on mm. Lighthouse Network Ltd Oy, Transmeri Oy ja Miltonus Oy  hallituksen jäsen.

Lue lisää
Kari Kasanen

Boardman LJT:n hallituksen puheenjohtaja

... on toiminut yli 30 vuotta yritysjohdon ja julkisen sektorin strategia- ja kehittämisasiantuntijana. Hänellä on pitkä yrittäjä- ja johtamistausta lukuisista palveluyrityksistä, muun muassa omistamastaan Calliola seminaari- ja kokouskeskuksesta.

Lue lisää
Satu Koskinen

Boardman LJT:n hallituksen jäsen, Boardman-partneri

Lue lisää
Jane Moilanen

Bordman LJT:n hallituksen jäsen

... on mainonnan ja markkinoinnin ammattilainen sekä yksi henkilöstökonsultointiyritys M2Talent Oy:n perustajista. Koulutukseltaan hän on ekonomi, valtiotieteiden kandidaatti sekä Executive MBA. Ennen M2Talent Oy:n perustamista Moilanen toimi perustamansa House of Branding -konsulttiyhtiön toimitusjohtajana. Vuosina 1998-2008 hän työskenteli TeliaSoneran brändi- ja markkinointijohdon tehtävissä Suomessa ja Ruotsissa.

Lue lisää
Osmo Soininvaara

Boardman LJT:n hallituksen jäsen, Boardman-partneri

... on tehnyt ensin uran yliopistolla ja sen jälkeen politiikassa Helsingin kaupungilla, 20 vuotta eduskunnassa ja kaksi vuotta peruspalveluministerinä. Nykyisin hän on yksityisyrittäjä, Tietokeino Oy:n ainoa omistaja myyden sen kautta lähinnä omaa osaamistaan.

Lue lisää