LJT Jäsenyys

Tervetuloa Boardman LJT:n jäseneksi

Boardman LJT:n fokuksessa on omistajien, hallituksen ja johdon päätöksentekoon liittyvä tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelu. Toimimme tutkimustulosten jakamisen foorumina tai yhteistyökumppanina uuden tutkimustiedon synnyttämisessä. Edistämme tutkitun tiedon hyödyntämistä johtamisessa sekä päätöksenteossa.

Ryhmään kuuluu kokeneita yritysjohtajia, tutkijoita sekä tutkimuksen ja käytännön rajapinnalla toimivia osaajia.

Toivotamme LJT:n teemojen parissa työskentelevät tutkijat, johtajat ja muut toimijat tervetulleeksi mukaan toimintaamme.

Liity LJT:n jäseneksi täyttämällä sähköinen jäsenhakemuslomake

 

JÄSENMAKSU

Boardman LJT:n jäsenmaksu on 75€ + alv / vuosi.

Jäsenet kutsutaan Boardman LJT:n järjestämiin keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksiin. Jäsenillä on myös pääsy ryhmän aineistopankkiin.

Mikäli olet kiinnostunut Boardman LJT:n toiminnasta, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme osallistumalla johonkin tulevista tilaisuuksistamme. Kutsun saamiseksi ota yhteyttä ryhmän sihteeriin, Heli Koukkula-Teixeira, sähköposti: heli.koukkula(a)boardman.fi tai puhelin 050 5903182.

Lisätietoa saat myös Boardman LJT:n hallituksen puheenjohtajalta, Satu Koskiselta, sähköposti: satu.koskinen(a)boardman.fi tai puhelin 040 1891946.