Boardman2020

Boardman2020

Boardman2020 on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa.

Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari ja autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

Järjestämme verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen.

Boardman2020:n VIP-ryhmä on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Verkoston puheenjohtajana toimii Markko Vaarnas.

 

Tilaisuudet ja Toiminta

Boardman2020 järjestää avoimia tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia kaikille sekä suljettuja tilaisuuksia vain jäsenistölle.

Järjestämme kuukausittaiset VIP-verkoston jäsenille tarkoitetut kutsuvierastilaisuudet, koulutukset, valmennukset ja/tai tapahtumat eri teemoilla, joiden tavoitteena on vahvistaa VIP-jäsenten keskinäisiä suhteita.

Vuoden aikana järjestämme myös avoimia tapahtumia kuten esim. Finance Board, PechaKucha kasvuyrittäjä-ilta sekä kansainvälisiä ekskursioita Piilaaksoon ja Aasiaan.

VIP-jäsen verkosto

  • Olemme kasvuyrittäjien verkosto. Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari.
  • Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyrittäjiksi tähtäävät sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat – ensisijaisesti yrittäjän roolissa toimivat, toissijaisesti muut vastuuhenkilöt, sijoittajat jne.
  • Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin.

 Lisää Boardman2020 -verkostosta täällä: boardman2020.fi