Boardman Grow

Boardman Grow

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa.

Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari ja autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

Järjestämme verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen.

Boardman Grow verkosto on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

Verkoston puheenjohtajana toimii Juha Frey

Verkoston vanha nimi oli Boardman2020. Uusi nimi, Boardman Grow, julkaistiin 15.5.2018

 

Tilaisuudet ja Toiminta

Boardman Grow järjestää avoimia tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia kaikille sekä suljettuja tilaisuuksia vain jäsenistölle.

Järjestämme kuukausittaisia jäsenille tarkoitettuja kutsuvierastilaisuuksia, koulutuksia, valmennuksia ja/tai tapahtumia eri teemoilla, joiden tavoitteena on vahvistaa verkoston jäsenten keskinäisiä suhteita.

Vuoden aikana järjestämme myös avoimia tapahtumia kuten esim. Finance Board, PechaKucha kasvuyrittäjä-ilta sekä kansainvälisiä ekskursioita Piilaaksoon ja Aasiaan.

Boardman Grow jäsenyys

  • Olemme kasvuyrittäjien verkosto. Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari.
  • Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyrittäjiksi tähtäävät sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat – ensisijaisesti yrittäjän roolissa toimivat, toissijaisesti muut vastuuhenkilöt, sijoittajat jne.
  • Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin.

 Lue lisää Boardman Grow -verkostosta verkkosivuilta www.boardmangrow.fi