Boardman Grow

Boardman Grow

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa.

Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari ja autamme toisiamme kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa. Järjestämme verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen.

 

Boardman Grow verkosto on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen. Verkoston puheenjohtajana toimii Suvi Johansson.

Lue lisää Boardman Grow toiminnasta

Tilaisuudet ja Toiminta

  • Boardman Grow järjestää avoimia tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia, webinaareja kaikille sekä suljettuja tilaisuuksia vain jäsenistölle.
  • Järjestämme kuukausittaisia jäsenille tarkoitettuja kutsuvierastilaisuuksia, koulutuksia, valmennuksia ja/tai tapahtumia eri teemoilla, joiden tavoitteena on vahvistaa verkoston jäsenten keskinäisiä suhteita.
  • Jaamme kasvuyrittäjien vinkkejä yrittäjältä yrittäjälle -periaatteen mukaisesti

Tutustu Boardman Grown tapahtumiin

jäsenyys

  • Olemme kasvuyrittäjien verkosto. Haluamme Suomen, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari.
  • Ydinkohderyhmäämme ovat kasvuyrittäjät, kasvuyrittäjiksi tähtäävät sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneet osaajat – ensisijaisesti yrittäjän roolissa toimivat, toissijaisesti muut vastuuhenkilöt, sijoittajat jne.
  • Lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa ja tukea kasvupolun haasteisiin.

Tutustu Boardman Grow jäseniin

Lisätietoa

Taina Brandstack 

Boardman Grow sihteeri
044 019 9553
taina.brandstack@boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä