Boardman Grow Hallitus

Boardman Grow Hallitus

Juha Frey

Boardman Grow hallituksen puheenjohtaja

... on parantumattoman utelias markkinointiviestinnän strategi ja yritysjohdon sparraaja, jonka mielestä mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä strategia. Hänen ammatillisen intohimonsa kohde on vaikuttaminen: kiinnostuksen luominen, mielipiteiden muokkaaminen ja toiminnan inspiroiminen. Juhalle markkinointiviestintä on ennen kaikkea johtamista: strategian tekemistä todeksi.

Lue lisää
Kimmo Koivikko

Boardman Grow hallituksen jäsen, varapuheenjohtaja

... aloitti 2017 alussa yrittäjänä perustamassaan Hube Helsinki –nimisessä yrityksessä. Hube Helsinki on digitaalisiin sisältöihin ja niiden jakeluun erikoistunut yhtiö, jonka kohderyhmänä ovat B2B-yritykset. Lisäksi yhtiö tarjoaa projektinjohtopalveluja. Hube Helsingin tarjoamien palveluiden tavoitteena on saada asiakasyrityksille kustannustehokkaasti enemmän myyntiä.

Lue lisää
Johanna Lehtonen

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on yrittäjä ja asiakkuusjohtaja Carat Finlandissa. Viimeiset 18 vuotta Johanna on kasvuyrityksen kasvattina elänyt ja hengittänyt digitaalista maailmaa. Johanna uskoo jatkuvaan oppimiseen ja haluaa olla ideoimassa ja innovoimassa asiakaslähtöisesti uutta liiketoimintaa. Eteenpäin ajaa vahva halu auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Lue lisää
Ray Lindberg

Boardman Grow hallituksen jäsen, Senior Director, CBRE Finland, Project Management & Workplace Consulting

... toimii eri yrityksissä pääomistajana, toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Päivätyökseen hän toimii projektijohtokonsulttina ja parantaa yritysten ja ihmisten toimintaympäristöjä sekä auttaa heitä muutoshankkeissaan.

Lue lisää
Rasmus Nybergh

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on myynnin ja johtamisen puolestapuhuja sekä kasvuyrittäjä. Parantumattomana yrittäjänä Rasmus rakentaa tällä hetkellä toista kasvuyritystään: yritysten hallinnon automatisointia kehittävä Kuvenoa. Rasmus tunnetaan aktiivisena verkostoitujana, innostavana puhujana sekä yrittäjyyden edistäjänä.

Lue lisää
Anita Ojala

Boardman Grow hallituksen jäsen, Partner, Juuri Partners Oy

Lari Raitavuo

Boardman Grow hallituksen jäsen

Ilmo Lounasmaa

Boardman Grow hallituksen jäsen