Boardman Grow Hallitus

Boardman Grow Hallitus

Markko Vaarnas

Boardman Grow hallituksen pj.

... on kasvuyrittäjä ja kasvuyritysten sparraaja erityisesti kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa. Tammikuussa 2015 hän perusti Takeoff Partners Oy:n, jonka kautta hän nyt jakaa kokemuksiaan ja asiantuntemustaan neuvonantosparrauksen sekä fokusoitujen kehitysprojektien kautta.

Lue lisää
Päivi Kangasmäki

Boardman Grow hallituksen varapj., Boardman Oy:n hallituksen jäsen

on noin 20 vuoden kokemus strategisesta ja operatiivisesta rahoituksen johtamisesta, yritysjärjestelyistä sekä rahoitusriskien hallinnasta valmistavasta teollisuudesta, listaamattomista ja listatuista yhtiöistä.

Lue lisää
Juha Frey

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on parantumattoman utelias markkinointiviestinnän strategi ja yritysjohdon sparraaja, jonka mielestä mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä strategia. Hänen ammatillisen intohimonsa kohde on vaikuttaminen: kiinnostuksen luominen, mielipiteiden muokkaaminen ja toiminnan inspiroiminen. Juhalle markkinointiviestintä on ennen kaikkea johtamista: strategian tekemistä todeksi.

Lue lisää
Kimmo Koivikko

Boardman Grow hallituksen jäsen

... aloitti 2017 alussa yrittäjänä perustamassaan Hube Helsinki –nimisessä yrityksessä. Hube Helsinki on digitaalisiin sisältöihin ja niiden jakeluun erikoistunut yhtiö, jonka kohderyhmänä ovat B2B-yritykset. Lisäksi yhtiö tarjoaa projektinjohtopalveluja. Hube Helsingin tarjoamien palveluiden tavoitteena on saada asiakasyrityksille kustannustehokkaasti enemmän myyntiä.

Lue lisää
Johanna Lehtonen

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on yrittäjä ja asiakkuusjohtaja Carat Finlandissa. Viimeiset 18 vuotta Johanna on kasvuyrityksen kasvattina elänyt ja hengittänyt digitaalista maailmaa. Johanna uskoo jatkuvaan oppimiseen ja haluaa olla ideoimassa ja innovoimassa asiakaslähtöisesti uutta liiketoimintaa. Eteenpäin ajaa vahva halu auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Lue lisää
Ray Lindberg

Boardman Grow hallituksen jäsen

... toimii eri yrityksissä pääomistajana, toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Päivätyökseen hän toimii projektijohtokonsulttina ja parantaa yritysten ja ihmisten toimintaympäristöjä sekä auttaa heitä muutoshankkeissaan.

Lue lisää
Tuomo Luoma

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on lähes 30 vuoden kokemus liike-elämästä. Hän on perustanut ja myynyt kaksi yritystä, ollut osakkaana ja mukana kymmenien yritysten kasvu- ja kehitysprosesseissa. Tunnetuimpia työpaikkoja ovat olleet mm. Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja, Benefonin myynti- ja markkinointijohtaja sekä Nasdaq –listatun amerikkalaisyrityksen Razorfish Oy:n Suomen toimitusjohtaja.

Lue lisää
Rasmus Nybergh

Boardman Grow hallituksen jäsen

... on myynnin ja johtamisen puolestapuhuja sekä kasvuyrittäjä. Parantumattomana yrittäjänä Rasmus rakentaa tällä hetkellä toista kasvuyritystään: yritysten hallinnon automatisointia kehittävä Kuvenoa. Rasmus tunnetaan aktiivisena verkostoitujana, innostavana puhujana sekä yrittäjyyden edistäjänä.

Lue lisää