Boardman Grow Jäsenyys

Boardman Grow Jäsenyys

Boardman Grow -ryhmän VIP-verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. VIP-verkoston toiminta käynnistettiin vuonna 2013.

Painotamme Boardman Grow-toiminnassa yhä enemmän VIP-verkoston aktiivista toimintaa ja VIP-jäsenten keskinäistä verkostoitumista, osaamisen ja kokemusten jakamista sekä suhteiden luomista.

Tutustu Boardman Grow VIP jäseniin

 

VIP-toiminnan tavoitteet

» Tarjota VIP-verkoston jäsenille foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen.

»  Vaikuttaa suomalaiseen kasvunkulttuuriin sekä Boardman Grow -osaamisverkoston missioon aktiivisten VIP-jäsenten kautta ja avulla.

» Tarjota kasvuyrityksille verkosto, josta on mahdollista hankkia monipuolista osaamista neuvonantajan, valmentajan tai hallituksen jäsenen rooleissa.

» Jäsenmaksu: 250€ + alv /vuosi

Jäseneksi hyväksyminen edellyttää:

» Aiempaa aktiivisuutta Boardmanin tilaisuuksissa.

» Oman profiilin istumista VIP-verkoston tavoitteisiin ja tarpeisiin.

» Halukkuutta pro-aktiiviseen jäsentoimintaan ja arvon luomiseen muille verkoston jäsenille. Jäsenyys ei ole suoramyyntikanava omille palveluille.

» Vähintään kahden hallituksenjäsenen puoltoa.

»  Jonkun toisen VIP-jäsenen suosittelulla on merkittävä painoarvo.

Mitä jäsenmaksua vastaan saa:

» Kuukausittaiset VIP-verkoston jäsenille tarkoitetut kutsuvierastilaisuudet, koulutukset, valmennukset ja/tai tapahtumat, joiden tavoitteena on vahvistaa VIP-jäsenten keskinäisiä suhteita.

» Mahdollisuus järjestää muille VIP-jäsenille maksuttomia koulutuksia / valmennuksia (ns. oven avauksena). BGrow tarjoaa tilan (Olohuone) sekä kutsuprosessin. Vapaat ajankohdat löytyvät tapahtumakalenterista.

» Alennuksia Boardman Grow:n ja Boardman Oy:n julkisesti avoimista tapahtumista ja valmennuksista. Alennus -20% ellei toisin ilmoiteta.

» Mahdollisuuden päästä kasvuyrityksen hallitustyöskentelyyn mukaan.

» Mahdollisuus tulla valituksi BGrow-hallituksen jäseneksi.

» VIP-jäsenten toisilleen tarjoamia etuja (mahdollisuus tarjota / vastaanottaa).

» VIP-jäsenten muilta BGrow-yhteistyökumppaneilta mahdollisesti saamat edut.


Kiinnostaako jäsenyys?

Jäsenyystiedustelut voi lähettää hallituksen sihteerille Anette Vuorenmaalle, anette.vuorenmaa@boardman.fi, 0504123133

Hae mukaan