Osaamiskumppanit

Osaamiskumppanit

Boardmanin neljä osaamiskumppania tuovat verkoston toimintaan syvällisempiä näkökulmia omilta toimialoiltaan.

Osaamiskumppaneiden edustajat osallistuvat aktiivisesti Boardmanin toimintaan tuomalla omaa erikoisosaamistaan kehittämisfoorumeihin, asiantuntijatilaisuuksiin, valmennuksiin sekä julkaisuihin.

Kumppaneitamme ovat Futurice (digitalisaatio), PwC (talouden valvonta), Roschier (oikeudelliset käytännöt) sekä Varma (omistaminen ja sijoittaminen).

Logoa klikkaamalla löydät lisää tietoa osaamiskumppaneistamme heidän omilta kotisivuiltaan.


Futurice_logo_green

Futurice auttaa tulevaisuuteen katsovia organisaatioita kehittämään resilienssiään ja hallitsemaan tulevaisuuttaan. Rakennamme resilienssiä yhdistämällä strategian, palvelusuunnittelun, teknologian ja datan. Käytännössä tämä tapahtuu esimerkiksi ensiluokkaisia asiakaskokemuksia kehittämällä, dataa hyötykäyttöön valjastamalla tai täysin uusia liiketoimintamalleja suunnittelemalla. Asiakkaamme edustavat kaikkia toimialoja vähittäiskaupasta finanssipalveluihin ja mediasta rakennusteollisuuteen. Työskentelemme aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työllistämme yli 600 asiantuntijaa Berliinissä, Helsingissä, Münchenissä, Stuttgartissa, Lontoossa, Tukholmassa ja Tampereella.


PwC tukee asiakkaitaan muutoksessa ja auttaa organisaatioita luomaan kestävää kasvua, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti. Asiakkaamme ovat eri toimialoilla vaikuttavia suomalaisia ja kansainvälisesti toimivia pörssiyhtiöitä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä, säätiöitä ja yleishyödyllisiä yhteisöjä sekä julkisen sektorin organisaatioita. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia.

Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, vero- ja lakipalvelut sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Suomessa meitä on yli 1 300 asiantuntijaa ympäri maan ja kuulumme kansainväliseen 152 maassa toimivaan PwC-ketjuun.


Roschier on yksi Pohjoismaiden johtavista liikejuridiikkaan erikoistuneista asianajotoimistoista. Toimimme asiakkaidemme neuvonantajana ja keskustelukumppanina heille tärkeissä liiketoiminnan kehitysvaiheissa, ja meillä on kattava kokemus vaativista kansainvälisistä toimeksiannoista. Asiakkaitamme ovat mm. johtavat koti- ja ulkomaiset yritykset, rahoitus- ja vakuutuslaitokset, kansainvälisesti toimivat sijoitus-, kasvu- ja muut yksityisyritykset sekä valtion virastot ja laitokset.

Työllistämme noin 300 juristia ja asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa, ja pystymme kattavan kansainvälisen suhdeverkostomme kautta tarjoamaan yhteydet johtaviin asianajotoimistoihin myös maailmanlaajuisesti.


Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Yritykset ottavat TyEL-vakuutuksen työntekijöilleen, ja yrittäjät vakuuttavat itsensä YEL-vakuutuksella. Vastaamme noin 900 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta.

Eläkemaksuina kerätyt varat sijoitamme tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten. Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Sijoitamme pääasiassa korko-, osake- ja kiinteistösijoituksiin sekä hedgerahastosijoituksiin. Kiinteistösijoittajana panostamme laadukkaiden toimitilojen ja vuokra-asuntojen tarjoamiseen kasvukeskuksissa. Tarjoamme asiakkaillemme myös yritysrahoitusta. Vuonna 2021 Varman maksutulo oli 5,6 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 6,2 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2022 lopussa 56,7 miljardia euroa.

Työkyvyttömyysriskin hallinnan palvelumme auttavat Varman asiakasyrityksiä säästämään eläkekustannuksissa ja henkilöasiakkaita jatkamaan työelämässä työkykyisinä.

Varma on keskinäinen yhtiö, jonka omistavat yritys- ja yrittäjäasiakkaamme sekä vakuutetut työntekijät. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, ja asiakkuuspäälliköiden verkostomme kattaa lähes koko maan. Meitä varmalaisia on noin 530.

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä