Osaamiskumppanit

Osaamiskumppanit

Boardmanin neljä osaamiskumppania tuovat verkoston toimintaan syvällisempiä
näkökulmia omilta toimialoiltaan. Kaikkien osaamiskumppaneiden edustajat osallistuvat aktiivisesti Boardmanin toimintaa, tuomalla omaa erikoisosaamistaan kehittämisfoorumeihin, asiantuntijatilaisuuksiin, omistaja- hallitustyöskentely valmennukseen sekä julkaisuihin.

Kumppaneitamme ovat Varma (omistaminen ja sijoittaminen), Roschier (oikeudelliset käytännöt), Nordea (pääoma ja rahoitus) sekä PwC (talouden valvonta).

Logoa klikkaamalla löydät lisää tietoa osaamiskumppaneistamme heidän omilta kotisivuiltaan.


Nordealla on johtava asema suuryrityspalveluissa sekä vähittäispankki- ja private banking -toiminnassa. Nordea on myös Pohjoismaiden johtava henki- ja eläkevakuutustuotteiden tarjoaja. Yhtenä Euroopan suurimmista pankeista Nordealla on yli 10 miljoonaa asiakasta, noin 450 konttoria, puhelinpalvelu neljässä Pohjoismaassa sekä erittäin kilpailukykyiset verkkopankki- ja digitaaliset palvelut. Nordealla on toimipaikka 20 maassa, muun muassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Nämä neljä Pohjoismaata ovat kotimarkkina-alueemme, ja yhdessä ne muodostavat maailman kymmenenneksi suurimman talouden. Nordean visiona on olla vahva eurooppalainen pankki, joka luo merkittävää arvoa asiakkailleen ja omistajilleen ja joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Lisätietoja Nordean sivuilta.


PwC auttaa organisaatioita kasvamaan kestävästi, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti. Palveluitamme ovat liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelyt, vero- ja lakipalvelut sekä tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut. Asiakkaamme ovat eri toimialoilla vaikuttavia suomalaisia ja kansainvälisesti toimivia pörssiyhtiöitä, pieniä ja keskisuuria yrityksiä, säätiöitä ja yleishyödyllisiä yhteisöjä sekä julkisen sektorin organisaatioita. Henkilöstöä on Suomessa yli 1100 ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Kuulumme kansainväliseen 158 maassa toimivaan PwC-ketjuun.


Roschier on yksi Pohjoismaiden johtavista asianajotoimistoista, ja se tunnetaan kattavasta kokemuksestaan vaativissa kansainvälisissä toimeksiannoissa yritysjuridiikan alalla. Roschierin päätoimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa, minkä lisäksi toimistolla on sivutoimipiste Vaasassa. Toimiston asiakkaita ovat mm. johtavat koti- ja ulkomaiset yritykset, rahoitus- ja vakuutuslaitokset, kansainvälisesti toimivat sijoitus-, kasvu- ja muut yksityisyritykset sekä valtion virastot ja laitokset.

Roschier on kansainvälisesti tunnustettu korkean tason palveluntarjoajana kaikilla sen pääosaamisalueilla. Roschier työllistää tällä hetkellä noin 230 juristia ja asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa, ja pystyy kattavan kansainvälisen suhdeverkostonsa kautta tarjoamaan yhteydet johtaviin asianajotoimistoihin maailmanlaajuisesti.


Huolehdimme yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Asiakkaanamme on noin 70 000 yrittäjä- ja työnantaja-asiakasta, ja vastaamme noin 870 000 henkilön työeläketurvasta. Varma on Suomen suurin työeläkeyhtiö ja yksityinen sijoittaja. Tehtävämme on kartuttaa eläkemaksuina saatavia varoja nykyisten ja tulevien eläkkeiden maksamista varten. Varma on pitkäjänteinen ja vakavarainen sijoittaja, jonka eläkevaroihin liittyvä vastuu ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. Varma on mukana suomalaisessa työelämässä. Tarjoamme asiakkaillemme työeläkekuntoutus- ja työhyvinvointipalveluita, jotka tukevat työkykyä ja auttavat jaksamaan pidempään työelämässä.