Etsimme toimisto-assistenttia osaksi dynaamista tiimiämme – Hae jo tänään!

Etsimme toimisto-assistenttia osaksi dynaamista tiimiämme – Hae jo tänään!

Etsimme Boardmanin tiimiin viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostunutta opiskelijaa päivittäisten toimistotehtävien hoitamiseen sekä tapahtumien striimaukseen ja toteutukseen.️ Arvostamme kaikenlaisia taitoja ja osaamista sekä ihmisiä juuri omana itsenään. ️

Boardman osaamisverkosto kehittää omistajien, hallitusjäsenten ja johdon osaamista ja yhteistyötä. Luomme ja jaamme uutta tietoa, järjestämme tapahtumia ja valmennuksia, tuemme tutkimustoimintaa, tuotamme julkaisuja ja kehittämme yrityksen päätöksentekoa tukevia arviointityökaluja.

Boardman osaamisverkosto kehittää omistajien, hallitusjäsenten ja johdon osaamista ja yhteistyötä.

Tässä tehtävässä työskentelet innostavassa ja monipuolisessa toimintaympäristössä assistenttitehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. tapahtumien videokuvauksessa ja markkinoinnissa avustaminen, CRM-tietojen päivitykset sekä muut toimistoassistentin vaihtelevat tehtävät. Tämän lisäksi avustat erikseen sovittavissa monipuolisten etä-, läsnäolo- sekä hybridi-valmennusten, tapahtumien ja kokousten järjestelyissä.

Tehtävä on osa-aikainen ja työmäärä vaihtelee ja on sovittavissa kuukausittain. Tapahtumat sijoittuvat yleensä aamuun tai alkuiltaan, joten tehtävät soveltuvat esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Pääosa tilaisuuksista toteutetaan Helsingissä, mutta myös muualla pääkaupunkiseudulla ja Suomessa.

Kokemus tapahtumien järjestämisestä, projektien hallinnasta, striimauksesta, videoinnista, valokuvauksesta ja toteutuksesta sekä kyky ja kiinnostus erilaisten järjestelmien käyttöön tarjoavat hyvän pohjan tehtävään.

Toivomme sinulta kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen, asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta, yhteistyötaitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Sujuva Microsoft Office -ohjelmien käyttö on työn kannalta tarpeen. Lisäksi hyvä ruotsin kielen taito ja Salesforcen käyttökokemus on eduksi. Tätäkin tärkeämpää on innostus ja valmius uuden oppimiselle!

Tätäkin tärkeämpää on innostus ja valmius uuden oppimiselle!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajasti sekä itsenäistä vastuuta tehokkaassa tiimissä. Pääset verkostoitumaan suomalaiseen liikkeenjohtoon ja yrittäjiin, kuulemaan alan asiantuntijoita ja oppimaan esimerkiksi omistajuuden ja hallitustyöskentelyn kehittämisestä, kasvuyrittäjyydestä ja johtajuudesta.

Työn suunniteltu aloitus on elo-syyskuussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Kampissa. Tarkempi tehtäväkuvaus muokkautuu rekrytoitavan henkilön kiinnostusten kohteiden mukaisesti.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.8.2022 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Boardman Oy:n toimitusjohtaja Taru Lindemanille, taru.lindeman@boardman.fi. Kirjaa viestisi otsikkoon: Rekry – toimisto-assistentti. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Julia Ruotsi, 040 097 49 53, julia.ruotsi@boardman.fi (huom! tavoitettavissa 1.7.- 13.7.2022) ja Taru Lindeman, p. 0407303914 taru.lindeman@boardman.fi (huom! tavoitettavissa 1.8. – 12.8.2022).

Lue lisää toiminnastamme www.boardman.fi ja www.boardmangrow.fi