Haemme markkinointiviestinnän osaajaa

Haemme markkinointiviestinnän osaajaa

    

Etsimme kokoaikaista viestinnän osaajaa vahvistamaan vaikuttavuuttamme

Markkinointiviestinnän osaajana vastaat Boardmanin viestinnän kehittämisestä ja käytännön toteutuksesta. Haluat kehittää vaikuttavaa markkinointiviestintää, joka lisää arvoa viestinnän kaikille osapuolille. Roolissasi olet keskeinen tekijä rakentamassa osaamisverkoston viestinnästä tehokasta ja innostavaa.

Työtehtäviisi kuuluu markkinointiviestinnän suunnittelua, sisällöntuotantoa eri viestinnän kanaviin, sähköposti- ja tapahtumamarkkinointia, viestinnän seurantaa ja viestintämateriaalien tuotantoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta kevyestä graafisesta suunnittelusta kuten taittamisesta ja kuvankäsittelystä. Pääset kehittämään tehtävää osaamisesi mukaan: visuaalisen viestinnän ja monikanavaisen sisällöntuotannon lisäksi voit suuntautua vahvemmin esimerkiksi valokuvaamiseen tai videotuotantoon.

Alan soveltuva tutkinto, kokemus vastaavista tehtävistä sekä terävä kynä tarjoavat hyvän pohjan tehtävään, mutta pääasia on halu kehittyä. Toivomme sinulta kiinnostusta viestinnän kehittämiseen, oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta, yhteistyötaitoja sekä erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Sujuva Microsoft Office -ohjelmien käyttö on työn kannalta tarpeen, lisäksi editointiohjelmien ja WordPressin tuntemus on eduksi. Tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle, eivätkä loppusuoralla olevat opinnot ole este.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajasti sekä itsenäistä vastuuta tehokkaassa tiimissä. Pääset verkostoitumaan suomalaiseen liikkeenjohtoon ja kutsuvierastilaisuuksiin kuulemaan alan asiantuntijoita ja oppimaan esimerkiksi omistajuuden ja hallitustyöskentelyn kehittämisestä, kasvuyrittäjyydestä ja johtajuudesta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi työkalut, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön.

Työn suunniteltu aloitus on tammikuussa 2019. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa.

Hakuohjeet

Hae tehtävään 6.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Boardman Oy:n toimitusjohtaja Taru Lindemanille, taru.lindeman@boardman.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kerro hakemuksessasi yksi konkreettinen ehdotus tai idea Boardmanin viestinnän kehittämiseksi. Arvostamme mahdollisia työnäytteitä.

Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Kirjaa viestisi otsikkoon: viestinnän osaaja. Lähtökohtaisesti pyrimme järjestämään haastattelut perjantaina 16.11. ja maanantaina 19.11.

Lisätietoja tehtävästä: Taru Lindeman p. 040 730 3914, tavoitettavissa maanantaina 29.10. klo 8.30-11 ja maanantaina 5.11. klo 8.30-11.

Boardman on osaamisverkosto, joka kehittää aktiivisen omistajuuden ja hallitustyöskentelyn osaamista Suomessa. Luomme ja jaamme uutta tietoa omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyön ja päätöksenteon tueksi. Boardman järjestää tapahtumia ja valmennuksia, tukee tutkimustoimintaa, tuottaa julkaisuja ja kehittää yrityksen päätöksentekoa tukevia arviointityökaluja.

www.boardman.fi

www.boardmangrow.fi