Haemme viestinnän osaajaa

Haemme viestinnän osaajaa

Boardman on elinvoimainen omistajuuden, hallitustyöskentelyn ja johtamisen osaamisverkosto, jonka tavoitteena on kehittää päätöksentekijöiden yhteistyötä ja osaamista Suomessa. Boardman järjestää tapahtumia ja valmennuksia, tukee tutkimustoimintaa, tuottaa julkaisuja ja kehittää yrityksen päätöksentekoa tukevia arviointityökaluja. Etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen (37,5 h/vk) työsuhteeseen markkinointiviestinnän ammattilaista, joka haluaa omalta osaltaan olla kehittämässä ja vaikuttamassa johtajuuden teemoihin.  

Olet oma-aloitteinen, ja kykenet hallitsemaan useita eri kokonaisuuksia yhtäaikaisesti. Kykenet toimimaan kiireessäkin, ja nautit uusista haasteista ja itsesi kehittämisestä. Tuotat sujuvalla ja napakalla kielellä sisältöä sosiaalisen median kanaviin, uutiskirjeisiin sekä Boardmanin verkkosivuille, ja tulostesi mittaaminen on sinulle tuttua. Hallitset yksinkertaiset kuvaeditointi- ja taitto-ohjelmat, etkä pelkää tarttua tekstin kirjoittamisen ohella kameraan tai suunnittelutyökaluun. Allekirjoitat arvomme jatkuvasta oppimisesta, tiedon jakamisesta ja uudistumisesta.

Toimitusjohtaja Taru Lindeman (vas.) ja projektikoordinaattorit Heli Koukkula-Teixeira sekä Anette Vuorenmaa

  

Tehtäviisi kuuluvat mm. 

  • Boardman ja Boardman Grow -verkkosivujen sisällöntuotanto ja ylläpito, blogit 
  • Boardmanin sosiaalinen media: LinkedIn, Facebook ja Twitter 
  • Uutiskirjeet  
  • Kuvien editointi ja suunnittelutyö 
  • Kehittämisfoorumien koordinointi ja sihteerintyö 

Edellytykset tehtävässä onnistumiseen 

  • Soveltuva tutkinto (viestintä, markkinointi) 
  • Hyvä kirjallinen ilmaisu ja napakka ote viestintään  
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja hallita omaa työskentelyä 

Kokemus sisällöntuotannosta, kuvankäsittelystä ja suunnittelutyöstä katsotaan eduksi. Suurin osa Boardmanin viestinnästä tapahtuu suomen kielellä, mutta myös hyvästä englanninkielentaidosta on hyötyä.  

Työnkuvaa on mahdollista kehittää myös omien kiinnostuksenkohteittesi ja osaamisesi mukaan sisältämään esimerkiksi videontuotantoa tai podcasteja, ja palettiin kuuluu sisällöntuotannon ja viestinnän lisäksi myös tapahtumien ja eri kehittämisfoorumien koordinointi- ja sihteerintyötä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:si ja mahdolliset työnäytteet sekä palkkatoiveesi osoitteeseen taru.lindeman@boardman.fi. Hakuaikaa on 6.1.2020. asti, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Taru Lindemanilta puh. 040 730 3914, 20.12. ja 3.1. klo 09.00-13.00.