Yrittäjyystutkimuksen tunnustuspalkinto on jälleen haettavissa  – Ilmoita tutkimuksesi mukaan!

Yrittäjyystutkimuksen tunnustuspalkinto on jälleen haettavissa – Ilmoita tutkimuksesi mukaan!

Boardmanin Liikkeenjohdollinen tutkimusryhmä (LJT) edistää tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelua sekä tutkitun tiedon hyödyntämistä johtamisessa ja päätöksenteossa.

Further information in English

Boardmanin Liikkeenjohdollinen tutkimusryhmä (LJT) jakoi 22. syyskuuta 2022 ensimmäistä kertaa Vuoden Yrittäjyystutkimus -tunnustuspalkinnon Laura Niemen tutkimukselle.

Toimimme tutkimustulosten jakamisen foorumina tai yhteistyökumppanina uuden tutkimustiedon synnyttämisessä. Boardman LJT:n fokuksessa on omistajien, hallituksen ja johdon päätöksenteon kannalta olennainen tutkimus.

Yrittäjyystutkimus painopistealueena

Olemme valinneet suomalaisen yrittäjyystutkimuksen yhdeksi toimintamme painopistealueeksi.

Siihen liittyen jaamme Vuoden yrittäjyystutkimus -tunnustuspalkinnon ansioituneelle suomalaisessa yliopistossa, korkeakoulussa tai tutkimuslaitoksessa toteutetulle yrittäjyystutkimukselle. 3000 € suuruisen palkinnon rahoittajana toimii Yksityisyrittäjäin säätiö. Valinta tehdään hakemusten perusteella ja hakuaika päättyy 30.6.2023 klo 16.00.

Tunnustuksen myöntämisessä erityistä painoarvoa laitetaan tutkimustulosten käytännön hyödynnettävyydelle yritystoiminnassa. Tarkemmat hakemiseen vaaditut tiedot löytyvät hakulomakkeesta.

Hakukriteerit

Voit hakea Boardman LJT:n yrittäjyystutkimuspalkintoa suomalaisessa korkeakoulussa tai tutkimuslaitoksessa vuosina 2020-2023 toteutetulle ja julkaistulle tutkimuksellesi.

  • Kilpailuun osallistuvien tutkimusten tulee olla perustutkinnon (maisteritason) jälkeisiä tutkimuksia.
  • Väitöskirjojen osalta palkintoa voi hakea joko johdannolla tai väitöskirjan osana julkaistulla yksittäisellä artikkelilla.
  • Palkintoa voi hakea tutkimuksella, jolla ei aikaisemmin ole haettu Bordman LJT:n myöntämää Yrittäjyystutkimuspalkintoa.
  • Hakemukseen tulee liittää valmis julkaisu tai linkki julkaisuun.

Tunnustuspalkinnon julkistamistilaisuus

Vuoden yrittäjyystutkimus -tunnustuspalkinnon saaja ja tutkimus julkistetaan 3.10.2023 Helsingissä järjestettävässä tilaisuudessa. Boardman LJT:n lisäksi tilaisuudessa mukana ovat EK, Suomen Yrittäjät, Perheyritysten liitto ja Keskuskauppakamari.

Hakeaksesi palkintoa, vastaa huolellisesti hakulomakkeen kysymyksiin.

ILMOITA TUTKIMUKSESI MUKAAN TÄSTÄ!

Jaathan tietoa tästä mahdollisuudesta kollegoillesi ja verkostoillesi, kiitos.

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän liittyen voit olla yhteydessä LJT:n hallituksen puheenjohtaja, KTT Satu Koskiseen, satu.koskinen@boardman.fi tai varapuheenjohtaja, KTT Tuuli Ikäheimoseen, tuuli.ikaheimonen@lut.fi

Lue lisää vuoden 2022 tunnuspalkinnosta

Vuoden Yrittäjyystutkimus -tunnustuspalkinto Laura Niemen väitöstutkimukselle “Vuorovaikutuksellinen näkökulma yrittäjyyteen: Kohti uuden arvon yhteisluomisen ymmärtämistä”