Boardman Grow Kaaoksesta kasvuun -valmennus

KASVUJOHTAJA, ET OLE YKSIN!

Olemme rakentaneet kasvuyrityksille interaktiivisen, työpaja-muotoisen valmennuksen modernin kasvuyrityksen kasvun tukemiseksi.

Kaaoksesta kasvuun -valmennus käydään 24 h pituisen vetäytymisen aikana lounaasta lounaaseen, 25.-26.10. Sannäsin kartanolla.


 

 

Valmennuksessa käsitellään kasvulle tärkeimpiä osa-alueita ja tunnistetaan niiden kehittämisessä tarvittavaa osaamista. Ohjelmassa mukana:

 

Teema 1: ”Ketterä kasvustrategia ja kasvun johtaminen” Markko Vaarnas – Managing Partner, Takeoff Partners

 

Teema 2: ”Henkilöstö ja yrityskulttuuri kasvun moottorina” Marjaana Murtomaa, Agile HR konsultti

 

Teema 3: ”Myyntihenkisen kasvuyrityksen rakentaminen” Mika Aittamäki, – Partner, Rainmaker

 

Valmennuksen fasilitaattori: Rasmus Nybergh, Toimitusjohtaja, Kuveno Oy

 

 

Kaaoksesta kasvuun –valmennuksen tavoite on auttaa osallistujia ymmärtämään millä kasvun alueilla hän tarvitsee tukea, ja mistä tuen löytää. Kaaoksesta kasvuun –valmennus on tarkoitettu kasvuyritysten yrittäjille ja johtajille.

 

Valmennuksessa vertaillaan erilaisia tuen löytämistapoja, niiden maksimaalista hyödyntämistä sekä tekijöiden sitouttamista, mm.:

  • Hallitustyötä
  • Advisory boardia
  • Mentoreita
  • Konsultteja / asiantuntijoita / coacheja

Tuloksena on vastauksia kysymyksiin:

  • “Miten menen eteenpäin minulle haastavimmilla alueilla?”,
  • ”Kenelle voin soittaa kun tarvitsen tukea ja sparrausta?” sekä
  • “Miten sitoutan oikean neuvonantajan?”

 

Menestystarinat eivät synny yksin tekemällä!

“Erittäin onnistunut tapahtuma, ei pääse pitkästymään tai räpläämään kännykkää vaan metodi piti valmennuksen jäntevänä, osallistava ja innostavana. Jokainen kantoi ilolla vastuuta tilaisuuden onnistumisesta, parasta antia olivat vilkkaat keskustelut ja uudet oivallukset. Tämä on valmennuksen disruptiota parhaimmillaan!” – Valmennuksen käynyt johtaja

”Henkistä ruokaa, verkostoja, oppeja ja oivalluksia- sitä sain Kaaoksesta kasvuun- valmennuksesta. En tietäisi kuinka hemmetin paljosta jäisin paitsi jos en olisi ollut paikalla!”

Toteutus

Valmennus toteutetaan 24h retriittinä, jossa jokaista osa-aluetta alustaa kokenut yrittäjä, joka on itse käynyt läpi samat kasvukivut ja voittanut ne. Vuorokauden aikana on myös reilusti aikaa saada vertaistukea ja epämuodollista sparrausta sekä valmentajilta että muilta osallistujilta.

(valmennusta varten majoitutaan yön yli tapahtumapaikalla)

 

Hae mukaan

 

Valmennus on ollut hyvin suosittu ja paikkoja on vain rajoitetusti. Suurimman hyödyn saa ne kasvuyrittäjät, joilla on aito tarve ja halu ottaa kaiken irti valmennuksesta. Näistä syistä valitsemme hakemusten perusteella 10-14 osallistujaa. Samalla varmistamme, että pystymme räätälöimään sisällön osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Hakemus deadline: 15.9.2019


Boardman Grow-verkoston tavoite on inspiroida kasvuun tähtäävien yritysten johtoa ja omistajia, sekä tarjota oppia ja tukea kasvun kiihdyttämiseen mm. samojen aiheiden parissa painivan vertaisverkoston kautta.

Lisätietoa: anette.vuorenmaa@boardman.fi 0504123133

Pidätämme oikeudet ohjelman ja hinnan muutoksiin.