Corporate Governance and Board Work in Finland -valmennus

Englanninkielinen Corporate Governance and Board Work in Finland -valmennus

Olisiko sinulla verkostossasi kansainvälisiä johtoryhmän tai hallituksen jäseniä, jotka olisivat kiinnostuneet syventämään osaamistaan Pohjoismaisesta hallintomallista sekä suomalaisesta bisneskulttuurista ja hyvistä hallitustyöskentelykäytännöistä?

Boardman järjestää vuosittain englanninkielisen ”Corporate Governance and Board Work in Finland” -valmennuksen, joka on suunnattu suomalaisissa yhtiöissä toimiville kansainvälisille hallitusten ja johtoryhmien jäsenille.

Valmennus tarjoaa kokemusperäiseen tietoon perustuvia oppeja ja syvällisiä keskusteluja kokeneiden suomalaisten ja kansainvälisten hallitustyöskentelijöiden johdolla. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus laajentaa osaamistaan suomalaisesta hallitustyöskentelystä sekä hallituksen ja johdon yhteistyökäytännöistä. Valmennuksella ja sitä seuraavalla ”alumnitoiminnalla” haluamme tarjota Suomessa toimivien yhtiöiden kansainvälisille hallituksen ja johdon jäsenille mahdollisuuden verkostoitumiseen keskenään ja laajemmin myös Boardman-verkostossa toimiviin suomalaisiin hallitusten ja johdon jäseniin.

Lue lisää Corporate Governance and Board Work in Finland -valmennuksesta täältä (In English)

Boardman on järjestänyt laaja-alaisesti omistajuus- ja hallitustyöskentelyvalmennuksia omistajille, hallituksen jäsenille ja johdolle jo vuodesta 2005 lähtien.

Lisätietoa

Taru Lindeman

Boardman toimitusjohtaja
040 730 3914
taru.lindeman@boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä

 

 

 

BoardTalks-podcastcover

Tutustu valmennuksen teemoihin etukäteen kuuntelemalla Boardmanin omistajuutta ja päätöksentekoa käsittelevää BoardTalks-podcastia!

Podcastistä kuulet kokeneiden omistajien ja hallitustyötä tekevien oppeja sekä pääset syventymään hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekijöiden agendoilla oleviin ilmiöihin.

Kuuntele BoardTalks-podcastin jaksoja Spotifyssä, Suplassa, Apple Podcastissä tai Boardmanin sivuilta!

Kuuntele jaksot tästä!