Sosiaalinen vastuu hallituksen agendalla – Mitä on sosiaalisesti kestävä liiketoiminta 2020-luvulla?

Sosiaalinen vastuu hallituksen agendalla – Mitä on sosiaalisesti kestävä liiketoiminta 2020-luvulla?

Sosiaalisen vastuun ja eettisyyden ulottuvuudet vahvistavat paikkaansa niin yhteiskunnallisessa keskustelussa kuin liiketoiminnassa. Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja eettisyys liiketoiminnan kehitystä ohjaavina tekijöinä eivät ole pelkkiä arvovalintoja, vaan oikeutus yrityksen olemassaololle.

Boardman Aamustudion tilaisuudessa keskusteltiin mm. mitä sosiaalinen vastuu pitää sisällään? Riittääkö sukupuolten tasa-arvo vai tuleeko yrityksen olla myös antirasistinen ja kaikille saavutettava? Miltä sosiaalisesti kestävä liiketoiminta ja sijoitustoiminta näyttää avainlukujen, strategian ja arjen tasolla?

Tilaisuutta moderoi Essi Ahtola (Partneri, Embassy of Design). Aluksi kuultiin Sosteen pääekonomistin Anni Marttisen alustus siitä, millaista on 2020-luvun vastuullinen yritystoiminta. Tämän jälkeen Nasim Selmani (COO & Co-founder, Deidei) alusti aiheesta ”Monimuotoisuus ja inklusiivisuus – kuinka kauan voit olla ilman?”. Tilaisuuden lopuksi Hanna Kaskela (Vastuullisuusjohtaja, Varma) kertoi, mitkä ovat sijoittajan näkökulmasta niitä sosiaalisen vastuun avaintekoja ja lukuja.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

 

Boardman Aamustudio on ”Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla” -kehittämisfoorumin toteuttama konsepti, jossa käsitellään sitä, miten vastuullisuudesta tehdään yrityksille ja julkisyhteisöille erottautumistekijä ja kilpailuetu sekä miten se otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen johtamista. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Liity Boardmanin uutiskirjelistalle ja saat tiedon seuraavasta tilaisuudesta suoraan sähköpostiisi!

Liity uutiskirjelistalle tästä!