Boardman webinaari: Yrittäjästä omistajaksi – siirtymisen sudenkuopat ja kokemukset

Boardman webinaari: Yrittäjästä omistajaksi – siirtymisen sudenkuopat ja kokemukset

Osaavat yrittäjät ja omistajat luovat kasvun, mutta mitä asioita tulee ottaa huomion, kun yrittäjä siirtyy omistajaksi? Mitä sudenkuoppia ja toisaalta mitä etua yrittäjästä omistajiksi siirtymisessä on?

Boardmanin webinaarissa kuultiin aluksi EK:n johtavalta asiantuntijalta Jari Huoviselta katsaus tekijöihin, jotka vaikuttavat yrittäjästä omistajaksi siirtymiseen ja mitä haasteita siihen liittyy.

Lisäksi webinaarissa jaettiin omakohtaisia kokemuksia ja käytännön vinkkejä Heltin perustaja ja tuoreeltaan yrittäjästä omistajan rooliin siirtyneeltä Timo Lapilta sekä Starian perustajalta Juha Tommilalta.

Tilaisuuden moderoi lukuisia kertoja yrittäjästä omistajan rooliin siirtynyt ja Boardman-partneri Marko Parkkinen. Tilaisuuden alustajat kertoivat omakohtaisia kokemuksiaan sekä antoivat käytännön vinkkejä, mitä yrittäjästä omistajaksi siirtyminen merkitsee.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Webinaari on toteutettu yhteistyössä Kasvuryhmän kanssa.

 

Webinaarin teemoista lisää Boardmanin Omistajan ja hallituksen yhteistyö -valmennuksessa!

Syksyllä 2023 järjestettävä valmennus sisältää:

  • teoriatietoa omistajuudesta ja sen vaikutuksesta yrityksen liiketoimintaan, jota tuetaan käytännön esimerkein,
  • konkreettisia työkaluja omistajan ja hallituksen yhteistyön parantamiseksi,
  • verkostoitumista (ryhmätyö ja illallinen),
  • omistajan ja hallituksen yhteistyötä sisältävää kirjallisuutta.

Asiantuntevat valmentajat ovat omistajia ja hallitustyön konkareita sekä yritysjohtajia mm. Philip Aminoff, Marketta Kokkonen, Manne Airaksinen, Markku Pohjola, Peter Therman, Kari Stenqvist, Marko Parkkinen, Tuomas Syrjänen, Timo Leino, Mikko Haapanen, Liljeström Tom, Lars Husberg ja monia muita.

Lue lisää ja varaa paikkasi tästä!

 

Asiantuntevat valmentajat ovat omistajia ja hallitustyön konkareita sekä yritysjohtajia mm. Philip Aminoff, Marketta Kokkonen, Manne Airaksinen, Markku Pohjola, Peter Therman, Kari Stenqvist, Marko Parkkinen, Tuomas Syrjänen, Timo Leino, Mikko Haapanen, Liljeström Tom, Lars Husberg ja monia muita