Timo Lappi

Timo Lappi

Boardman-partneri

Timo Lappi

Ammatillinen historia ja hallituskokemus

OTK (Helsingin yliopisto, 1999) ja KTK (Helsingin kauppakorkeakoulu, 2002) Timo Lappi on kasvuyrittäjä ja liiketoimintaorientoitunut lakimies, joka aloitti uransa asianajajana työskennellen pääosin teknologiayhtiöiden, pääomasijoitusten- ja yrityskauppojen parissa, kunnes lähti kasvuyrittäjäksi lakipalveluyritys Fondiaan vuonna 2006.

Lappi työskentelee toimitusjohtajana vuonna 2013 perustamassaan Heltti Oy -nimisessä työterveys- ja hyvinvointipalveluyrityksessä, joka on tuonut uuden kulttuurin ja liiketoimintamallin terveyspalvelumarkkinoille. Lisäksi hän toimii hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä monissa kasvuyrityksissä, kuten Fondia Oyj:ssä, Hellon Oy:ssä, Marketing Clinic Oy:ssä ja Nordic Business Group Oy:ssä. Pörssiyhtiöistä Lappi on kerryttänyt kokemusta toimimalla useiden yhtiökokousten puheenjohtajana ja hallitusten sihteerinä neuvoen näitä yhtiöitä hyvään hallintoon, riskienhallintaan ja arvopaperimarkkinalainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Lappi työskentelee edelleen sivutoimisesti lakimiehenä.

Ennen Helttiä Lappi toimi nopeasti kasvaneen Fondia Oyj:n toimitusjohtajana vuoden 2011 loppuun kasvattaen yrityksestä liki 100 henkilöä työllistävän kansainvälisen konsernin. Hän jatkaa yrityksessä edelleen yhtenä pääomistajana.

Lappi on pidetty ja innostava puhuja kasvuyrittäjyyteen, uudenlaisiin liiketoimintamalleihin, johtamiseen, hallitustyöskentelyyn, ja lakiasioihin liittyvissä tilaisuuksissa.

Aktiiviroolit Boardmanissa

  • Boardman Oy:n hallituksen jäsen vuodsina 2012-2014, varapj 2013-2014
  • Boardman Oy:n partneri vuodesta 2012
  • Boardman 2020 -verkoston puheenjohtaja 2011-2013

Erityisosaaminen

  • Kasvuyrittäjyys ja johtaminen
  • Yritysten hyvä hallinto ja riskienhallinta
  • Yritysjärjestelyt ja rahoituskierrokset
  • Lakiasiat

Yhteystiedot

timo.lappi(a)boardman.fi