Timo Lappi

Timo Lappi

Boardman-partneri

Timo Lappi

Ammatillinen historia ja hallituskokemus

OTK (Helsingin yliopisto, 1999) ja KTK (Helsingin kauppakorkeakoulu, 2002) Timo Lappi on kasvuyrittäjä ja liiketoimintaorientoitunut lakimies, joka aloitti uransa asianajajana, kunnes lähti kasvuyrittäjäksi starttivaiheen lakipalveluyritys Fondiaan vuonna 2006.

Timo on ollut kasvuyrittäjänä rakentamassa kahta haastajayritystä, joiden molempien toimitusjohtajana hän on toiminut niiden nopeassa kasvuvaiheessa. Fondia Oyj:stä on kasvanut ensimmäinen Pohjoismaissa listattu kansainvälinen lakipalveluyritys, ja Heltti Oy puolestaan työllistää jo 200 ihmistä tarjoten työterveys- ja terapiapalveluita.

Timo uskoo, että yritykset kaipaavat erilaisissa vaiheissa erilaista johtamista, minkä vuoksi hän on siirtynyt molemmissa yrityksissä toimitusjohtajasta ja yrittäjästä omistajan rooliin toimien nykyisin niiden hallitusten puheenjohtajana ja jatkaen myös molempien yritysten yhtenä pääomistajana.

Lisäksi Timo toimii hallituksen puheenjohtajana Witted Megacorp Oyj:ssä, Hellon Oy:ssä ja Nordic Business Group Oy:ssä. Pörssiyhtiöistä Timo on kerryttänyt kokemusta toimimalla yhtiökokousten puheenjohtajana ja hallitusten puheenjohtajana, jäsenenä ja sihteerinä neuvoen näitä yhtiöitä hyvään hallintoon, riskienhallintaan ja arvopaperimarkkinalainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

Timo on pidetty ja innostava puhuja kasvuyrittäjyyteen, strategiaan, uudenlaisiin liiketoimintamalleihin, moderniin hallitustyöhön, johtamiseen ja lakiasioihin liittyvissä teemoissa.

Aktiiviroolit Boardmanissa

  • Boardman Oy:n hallituksen jäsen vuodsina 2012-2014, varapj 2013-2014
  • Boardman Oy:n partneri vuodesta 2012
  • Boardman 2020 -verkoston puheenjohtaja 2011-2013

Erityisosaaminen

  • Kasvuyrittäjyys ja johtaminen
  • Yritysten hyvä hallinto ja riskienhallinta
  • Yritysjärjestelyt ja rahoituskierrokset
  • Lakiasiat

Yhteystiedot

timo.lappi@boardman.fi