Yhteydenotot
Omistajan asialla - Johdon tukena

Yhteydenotot

Boardman Oy

Urho Kekkosen katu 2 C, 7krs
00100 Helsinki

Partnereiden sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@boardman.fi

Saapumisohjeet:

Jos saavut autolla, aja sisään P-CityForum pysäköintihalliin (Simonkatu 7) ja pysäköi parkki alueella D. Seuraa kyltit jotka opastavat Kampin ostoskeskukseen, käänny heti oikealle oven sisäänkäynnistä josta löydät hissin jossa lukee ’Aava’. Astu pois 1 kerroksella ja seuraa Kampin Huipun opasteet.

Ota yhteyttä

Boardmanin jäsen- ja kehittämisfoorumien puheenjohtajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Löydät heidän yhteystietonsa alta haastattelupyyntöä tai asiantuntijalausunnon tiedustelua varten.

Omistajuuteen, corporate governanceen, hallitustyöhön ja päätöksentekoon liittyvät yleiset tiedustelut ja haastattelupyynnöt voi osoittaa Boardman-verkoston puheenjohtaja Kim Karhulle tai toimitusjohtaja Taru Lindemanille.

Taru Lindeman

Toimitusjohtaja

Puh. 040 730 3914

taru.lindeman(at)boardman.fi

Lue lisää
Laura Raitio

Boardman Oy:n hallituksen puheenjohtaja

.... on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006.

Lue lisää

Jäsenfoorumit

Juha Frey

Boardman Grow hallituksen puheenjohtaja

... on parantumattoman utelias markkinointiviestinnän strategi ja yritysjohdon sparraaja, jonka mielestä mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä strategia. Hänen ammatillisen intohimonsa kohde on vaikuttaminen: kiinnostuksen luominen, mielipiteiden muokkaaminen ja toiminnan inspiroiminen. Juhalle markkinointiviestintä on ennen kaikkea johtamista: strategian tekemistä todeksi.

Lue lisää
Kari Kasanen

Boardman LJT:n hallituksen puheenjohtaja

... on toiminut yli 30 vuotta yritysjohdon ja julkisen sektorin strategia- ja kehittämisasiantuntijana. Hänellä on pitkä yrittäjä- ja johtamistausta lukuisista palveluyrityksistä, muun muassa omistamastaan Calliola seminaari- ja kokouskeskuksesta.

Lue lisää
Heikki Lehmusto

Boardman Advisors jäsenfoorumin puheenjohtaja

Lue lisää
Jaana Rosendahl

Alumnihallituksen puheenjohtaja

Lue lisää

Kehittämisfoorumit

Aija Bärlund

Brand Compass -ohjausryhmän puheenjohtaja

Lue lisää
Mikko Haapanen

Omistajaosaaminen -kehittämisryhmän pj.

... Boardman Oy:n perustajaosakas ja on toiminut sen hallituksen puheenjohtajana. Vuonna 2016 hänet nimitettiin Boardmanin kunniapuheenjohtajaksi. Hän on osallistunut yli 20 vuoden ajan useiden yritysten hallitustyöskentelyyn ja omistajuuden kehittämiseen ulkopuolisena asiantuntijana, hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana.

Lue lisää
Arto Hiltunen

Boardman Oy:n hallituksen jäsen, Hallituksen pj. + tj. kehittämisfoorumin pj.

... on toiminut useiden yritysten ja yhteisöjen hallituksissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä hän on kuuden yrityksen ja usean säätiön hallituksen jäsen. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Posti Group Oyj: hallituksen puheenjohtajana ja vuodesta 2012 Veho Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää
Kim Karhu

... on toiminut yli 35 vuotta perheyhtiöiden, pääomasijoittajien omistamien yhtiöiden ja pörssiyhtiöiden tilintarkastajana. PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkaana hän toimi vuoteen 2015 saakka. Hän oli yhteensä 16 vuotta eri jaksoissa PwC:n hallituksessa josta neljä vuotta hallituksen puheenjohtajana. Vuosina 2011 - 2015 hän toimi PwC:n toimitusjohtajana.

Puh. 0500 500 416

kim.karhu(at)boardman.fi

Lue lisää
Harri Koponen

Digi -foorumin pj.

... on toiminut yli 25 vuoden ajan kansainvälisten yritysten myynti-, markkinointi-, tuotanto- ja johtotehtävissä erikoistuen tietoliikenne- ja tietoteknologia-alaan sekä tietoturvaan tietoverkoissa.

harri.koponen(at)boardman.fi

Lue lisää
Jorma Wiitakorpi

Henkilöstön rooli päätöksenteossa -kehittämisryhmän pj.

... on toiminut vuodesta 1984 alkaen teollisuuden eri johtotehtävissä. Wiitakorpi on toiminut viimeisen 15 vuoden aikana yli 10 yrityksen ja näiden osakkuusyhtiöiden hallituksissa sekä puheenjohtajana että jäsenenä.

Lue lisää

Toimistolla sinua auttavat

Emma Koivusalo

Viestintäkoordinaattori

Verkkosivut ja blogi, sosiaalinen media, videotuotanto ...

emma.koivusalo(at)boardman.fi

Anette Vuorenmaa

Projektikoordinaattori & Johdon assistentti

Toimisto, Kehittämisfoorumit, Boardman Grow, Boardman Advisors ...

Puh. 050 412 3133

anette.vuorenmaa@boardman.fi

Heli Koukkula-Teixeira

Projektikoordinaattori

Tapahtumajärjestelyt, Kehittämisfoorumit, Alumnitoiminta, Brand Compass ...

Puh. 050 590 3182

heli.koukkula(at)boardman.fi