Kirjat ja verkkokirjat

Kirjat ja verkkokirjat

Alla löydät lyhyet esittelyt saatavilla olevista Boardman -kirjasarjassa julkaistuista kirjoista.

Kirjojen hinnat sisältävät postituskulut ja kirjat toimitetaan tilaajalle postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Kirjatilauksia koskevissa kysymyksissä olethan yhteydessä Julia Ruotsiin.

 

Boardmanin suosituimmat kirjat pakettihintaan nyt -20 % 30.11. saakka!

Mikko Haapasen, Arto Hiltusen ja Tom von Weymarnin uutuuskirja OHJ – Omistajien, Hallituksen ja Johdon osaaminen, yhteistyö ja vallankäyttö tarjoaa omistusmuodosta riippumatta ajateltavaa ja oppeja kaikille OHJ-ketjussa toimiville henkilöille yhtiöiden johtamiseen, strategiatyöhön ja päätöksentekoon liittyvästä yhteistyöstä ja vallankäytöstä. Satu Koskisen kirjoittama uutuuskirja Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä paneutuu yksityiskohtaisesti hallituksen ja johdon yhteistyön dynamiikkaan, ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan suhteen ratkaisevan tärkeään rooliin laadukkaan yhteistyön mahdollistajana ja edistäjänä.

Tee kirjatilaus tästä!


 

Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä

Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä

Kirja paneutuu yksityiskohtaisesti hallituksen ja johdon yhteistyön dynamiikkaan, ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan suhteen ratkaisevan tärkeään rooliin laadukkaan yhteistyön mahdollistajana ja edistäjänä. Kirjoittaja: Satu Koskinen (2020)

Lue lisää

Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät

Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät

Onko tarkastusvaliokunnan agenda jo liian täysi? Miten sääntely on vaikuttanut tarkastusvaliokuntatyön kehittymiseen? Miten hallitus toimii, kun tarkastusvaliokuntaa ei valita? Mihin suuntaan tarkastusvaliokunta on kehittymässä?  

Lue lisää

Corporate Governance -manuaali

Corporate Governance -manuaali

Tämän manuaalin tarkoituksena on tuoda työkaluja ja hyväksi koettuja käytäntöjä hallituksille, jotka ovat järjestäytymässä ja samalla organisoimassa omaa ja yrityksensä toimintaa. Kirjoittajat: Tom von Weymarn ja Antti Hannula (2016)

Lue lisää

Hyvä, paha omistaja

Hyvä, paha omistaja

Kirja yrittäjyyden ja omistajuuden muodonmuutoksista, omistajalähtöisestä päätöksenteosta ja omistajista arvon luojina. Osakeyhtiö on ollut suuri yhteiskunnallinen innovaatio. Valinta on omistajien: nollapeli vai dynaaminen arvon lisääminen? Kirjoittaja: Matti Lainema (2013)

Lue lisää

Johdon palkitseminen

Johdon palkitseminen

Johdon palkitseminen kokonaisvaltaisesti eri näkökulmista. Johdon palkitsemiseen vaikuttavista tekijöistä, perusteista ja tasoista on tiedettävä enemmän. On myös tärkeää muistaa, että johdon palkitseminen on muutakin kuin rahaa. Kirjoittaja: Samuli Sistonen (2011)

Lue lisää

Hallitus vai toimitusjohtaja

Hallitus vai toimitusjohtaja

Kirjassa käsitellään ehkä hallituksen tärkeintä haastetta - oikeaa työnjakoa, hallitustyöskentelyn operatiivisen johdon yhteistyön syvyyttä. Kirjan lukemalla voi tunnistaa eri yhteistyömallit ja niiden soveltuvuuden omaan hallitustyöskentelytilanteeseen. Kirjoittaja: Timo Tiihonen (2007)

Lue lisää

Strateginen hallitus

Strateginen hallitus

"Strateginen hallitus" voitti Pro Oeconomia 2008 tunnustuspalkinnon. Kirjassa kuvataan ensimmäistä kertaa hallituksen strategisen päätöksenteon todellisia prosesseja. Kirjoittaja: Matti Lainema (2006)

Lue lisää

Lisätietoa

Julia Ruotsi

Boardman viestintäpäällikkö
040 097 49 53
julia.ruotsi(a)boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä

 

 

 

BoardTalks-podcastcover

Tutustu kirjojen teemoihin kuuntelemalla Boardmanin omistajuutta ja päätöksentekoa käsittelevää BoardTalks-podcastia!

Podcastistä kuulet kokeneiden omistajien ja hallitustyötä tekevien oppeja sekä pääset syventymään hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekijöiden agendoilla oleviin ilmiöihin.

Kuuntele BoardTalks-podcastin jaksoja Spotifyssä, Suplassa, Apple Podcastissä tai Boardmanin sivuilta!

Kuuntele jaksot tästä!