Jäseneksi

Liity Boardmanin osaamisverkostoon!

Haluatko verkostoitua muiden omistajien, hallitusjäsenten, johtajien, tutkijoiden ja kasvuyrittäjien kanssa? Meillä on keskeinen rooli päätöksentekijöiden verkottamisessa ja osaamisen jakamisessa arvojemme opi-jaa-uudistu mukaisesti.

Boardman-osaamisverkosto koostuu useista eri jäsen- ja kehittämisfoorumeista, joissa kehitetään ja jaetaan tietoa omistajien, hallituksen ja johdon päätöksenteon tueksi.

Tutustu Boardmanin verkoston jäsenyyksiin, toimintaan ja etuihin alta!

 

 

Boardman-osaamisverkosto koostuu useista eri jäsen- ja kehittämisfoorumeista, joissa kehitetään ja jaetaan tietoa omistajien, hallituksen ja johdon päätöksenteon tueksi.

Boardman-osaamisverkosto koostuu useista eri jäsen- ja kehittämisfoorumeista, joissa kehitetään ja jaetaan tietoa omistajien, hallituksen ja johdon päätöksenteon tueksi.


Akateemisen- ja yritysmaailman osaamisen yhdistäminen – Boardman LJT

Liikkeenjohdollisen tutkimusryhmän (LJT) fokuksessa on omistajien, hallituksen ja johdon päätöksentekoon liittyvä tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelu. Se toimii tutkimustulosten jakamisen foorumina tai yhteistyökumppanina uuden tutkimustiedon synnyttämisessä. Jäsenet pääsevät osallistumaan ajankohtaisia teemoja käsitteleviin keskustelufoorumeihin ja tapahtumiin, joissa yhdistyvät niin akateemisen maailman kuin liikkeenjohdon näkemykset.

Ryhmään kuuluu kokeneita yritysjohtajia, tutkijoita sekä tutkimuksen ja käytännön rajapinnalla toimivia osaajia.

Hae jäseneksi


Tavoitteena on oppia, jakaa kokemuksia ja uudistua – Boardman Alumnit

Boardman Alumniverkostoon kuuluvat Boardmanin valmennuksen käyneet päätöksentekijät, jotka haluavat edelleen kehittää omaa osaamistaan ja toimia verkostossa tiiviimmin. Ryhmän tavoitteena on jakaa kokemuksia, oppia ja uudistua. senille järjestetään useita mielenkiintoisia keskustelu- ja verkostoitumistapahtumia sekä webinaareja. Boardman Alumnina saat kutsuja myös kasvuyrittäjäverkosto Boardman Grown jäsentilaisuuksiin.

Oletko jo käynyt valmennuksen? Liity Boardman Alumneihin

Ilmoittaudu valmennukseen


kasvuyrittäjäVerkostosta voimaa ja osaamista – Boardman Grow

Boardman Grow järjestää verkostoitumistilaisuuksia ja tapahtumia osaamisen kehittämiseksi kasvuyrittäjyyteen, kasvun johtamiseen, rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyen. Sen jäsenistöön kuuluvat kasvuyrittäjien ja -yhtiöiden johtohenkilöstöä laaja-alaisesti eri aloilta.

Boardman Grow verkosto on jäsenperusteinen foorumi keskinäiseen tiedon ja osaamisen vaihtoon, verkostoitumiseen sekä suhteiden luomiseen. Boardman Grown jäsenille järjestetään kuukausittaisia kutsuvierastilaisuuksia, koulutuksia, valmennuksia ja tapahtumia eri teemoilla, joiden tavoitteena on vahvistaa verkoston jäsenten keskinäisiä suhteita sekä inspiroida kasvuun.

Hae jäseneksi


Englanninkielinen jäsenyys – Boardman Membership

Boardmanin englanninkielinen jäsenyys on tarkoitettu Suomessa tai suomalaisissa yrityksissä työskenteleville kansainvälisille osaajille, jotka eivät ole syntyperäisiä suomalaisia ja jotka haluavat edelleen kehittää omaa osaamistaan ja verkostoitua.​ Jäsenet saavat kutsuja englanninkielisiin keskustelu- ja verkostoitumistapahtumiin sekä webinaareihin, joita järjestävät erityisesti Boardman Grow ja Boardman Alumnit.

Jäseneksi voi tulla joko käymällä Boardmanin englanninkielisen hallitustustyöskentelyvalmennuksen (CG and Board Work in Finland) tai hakemalla jäsenyyttä, jolloin hyväksymiseen liittyy tiettyjä ehtoja.

Lue lisää tästä


Elinikäinen oppiminen – Boardman Advisors

Advisors -ryhmän tavoitteena on kehittää yritysten päätöksentekoa ja omistajuutta. Ryhmä tarjoaa advising-toimintaa mentorointiohjelman kautta pro bono -periaatteella nuorille yrittäjille, johtajille ja perheyhtiöiden omistajille sekä edistää julkishallinnon johtamisosaamista kannanotoillaan ja keskustelutilaisuuksillaan.

Boardman Advisors -ryhmään kuuluu kokeneita, aktiivisesta liikkeenjohdon tehtävistä jo pois jääneitä asiantuntijoita ja vaikuttajia. Advisorin jäsenet toimivat mentoreina vuosittaisessa mentorointiohjelmassa yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa.

Ryhmän jäsenenä saat kutsuja myös Boardman LJT:n jäsentilaisuuksiin.

Hae jäseneksi


Verkoston toiminnan moottoreina – Boardmanin partnerit

Boardmanin partnerit omaavat monipuolista, toisiaan täydentävää osaamista omistajuudesta sekä laaja-alaista kokemusta hallitustyöskentelystä sekä omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyöstä.

Partnerit osallistuvat aktiivisesti Boardmanin osaamisen kehittämiseen, kehittämisfoorumien toimintaan sekä Boardmanin tapahtumien, julkaisujen, tuotteiden ja valmennusten toteuttamiseen.

Boardman Oy:n hallitus hyväksyy uudet partnerit ja he kaikki ovat hyväksyneet yhteiset partneruuteen liittyvät toimintaperiaatteet.

Lue lisää


 

 

Lisätietoa

Taru Lindeman

Boardman toimitusjohtaja
040 730 3914
taru.lindeman@boardman.fi

 

Järjestämme myös paljon avoimia tilaisuuksia. Tilaa uutiskirjeemme täältä ja kuule tapahtumistamme ensimmäisenä.

Tilaa uutiskirje