Hallitus

Hallituksen jäsenet

Boardman Oy:n hallitus muodostuu Boardmanin partnereista. Hallitus vastaa koko verkoston toiminnasta, päättää yhtiön strategiasta ja Boardman-brändin käytöstä.

Lisätietoja hallituksen jäsenistää saat klikkaamalla hallituksen jäsenen kuvaa tai nimeä alla.

Toimitusjohtaja Taru Lindeman toimii hallituksen sihteerinä.

 

Juha Frey

Boardman Grow hallituksen puheenjohtaja

... on parantumattoman utelias markkinointiviestinnän strategi ja yritysjohdon sparraaja, jonka mielestä mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä strategia. Hänen ammatillisen intohimonsa kohde on vaikuttaminen: kiinnostuksen luominen, mielipiteiden muokkaaminen ja toiminnan inspiroiminen. Juhalle markkinointiviestintä on ennen kaikkea johtamista: strategian tekemistä todeksi.

Lue lisää
Tom Liljeström

Boardman LJT:n hallituksen jäsen

Diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Tom Liljeström on toiminut LähiTapiolan Varainhoito Oy:n toimitusjohtajan vuodesta 2007. Tom on mm. Lighthouse Network Ltd Oy, Transmeri Oy ja Miltonus Oy  hallituksen jäsen.

Lue lisää
Arto Hiltunen

Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... on toiminut useiden yritysten ja yhteisöjen hallituksissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä hän on kuuden yrityksen ja usean säätiön hallituksen jäsen. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Posti Group Oyj: hallituksen puheenjohtajana ja vuodesta 2012 Veho Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää
Merja Karhapää

Boardman-partneri

... toimii Sanoma-konsernin lakiasiainjohtajana vastuullaan lakiasioiden ohella IPR-asiat ja Data Privacy. Karhapäällä on ollut aktiivinen rooli Sanoman digitaalisen transformaation edistäjänä. Hänellä on johtamiskokemusta niin yrityskauppa- kuin partneruusneuvotteluista kuin niihin liittyvissä rahoitusjärjestelyistä. Aiemmin hän on ollut Cultor Oyj:n ja Valmet Oyj:n palveluksessa.

Lue lisää
Laura Raitio

Hallituksen puheenjohtaja, Boardman Oy

.... on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006.

Lue lisää
Jaana Rosendahl

Ennennnäkemätön asiakasfokus -kehittämisfoorumin pj., Alumnihallituksen puheenjohtaja, Boardman-partneri

Lue lisää
Matti Vikkula

Boardman Oy:n hallituksen jäsen, Boardman-partneri

... on toiminut runsaan 20 vuoden aikana linjavastuullisissa tehtävissä (toimitusjohtaja tai liiketoimintajohtaja) sekä liikkeenjohdon konsulttina muun muassa Mecrastor/PwC:ssä vuosina 1993-2001. Vuoden 2008 lopulta alkaen hän on palvellut projektiluontoisissa muutosjohtamistehtävissä toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.

Lue lisää