Hallitus

Hallituksen jäsenet

Boardman Oy:n hallitus muodostuu Boardmanin partnereista. Hallitus vastaa koko verkoston toiminnasta, päättää yhtiön strategiasta ja Boardman-brändin käytöstä.

Lisätietoja hallituksen jäsenistää saat klikkaamalla hallituksen jäsenen kuvaa tai nimeä alla.

Toimitusjohtaja Taru Lindeman toimii hallituksen sihteerinä.


Päivi Kangasmäki

Boardman Grow hallituksen varapj., Boardman Oy:n hallituksen jäsen

on noin 20 vuoden kokemus strategisesta ja operatiivisesta rahoituksen johtamisesta, yritysjärjestelyistä sekä rahoitusriskien hallinnasta valmistavasta teollisuudesta, listaamattomista ja listatuista yhtiöistä.

Lue lisää
Arto Hiltunen

Boardman Oy:n hallituksen jäsen, Hallituksen pj. + tj. kehittämisfoorumin pj.

... on toiminut useiden yritysten ja yhteisöjen hallituksissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä hän on kuuden yrityksen ja usean säätiön hallituksen jäsen. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Posti Group Oyj: hallituksen puheenjohtajana ja vuodesta 2012 Veho Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää
Merja Karhapää

Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... toimii Sanoma-konsernin lakiasiainjohtajana vastuullaan lakiasioiden ohella IPR-asiat ja Data Privacy. Karhapäällä on ollut aktiivinen rooli Sanoman digitaalisen transformaation edistäjänä. Hänellä on johtamiskokemusta niin yrityskauppa- kuin partneruusneuvotteluista kuin niihin liittyvissä rahoitusjärjestelyistä. Aiemmin hän on ollut Cultor Oyj:n ja Valmet Oyj:n palveluksessa.

Lue lisää
Kim Karhu

Boardman Oy:n hallituksen pj.

... on toiminut yli 35 vuotta perheyhtiöiden, pääomasijoittajien omistamien yhtiöiden ja pörssiyhtiöiden tilintarkastajana. PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkaana hän toimi vuoteen 2015 saakka. Hän oli yhteensä 16 vuotta eri jaksoissa PwC:n hallituksessa josta neljä vuotta hallituksen puheenjohtajana. Vuosina 2011 - 2015 hän toimi PwC:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Marko Parkkinen

Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla krittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi.

Lue lisää
Matti Vikkula

Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... on toiminut runsaan 20 vuoden aikana linjavastuullisissa tehtävissä (toimitusjohtaja tai liiketoimintajohtaja) sekä liikkeenjohdon konsulttina muun muassa Mecrastor/PwC:ssä vuosina 1993-2001. Vuoden 2008 lopulta alkaen hän on palvellut projektiluontoisissa muutosjohtamistehtävissä toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.

Lue lisää
Tom von Weymarn

Advisors -foorumin pj., Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... on toiminut vuodesta 1970 teollisuuden ja kaupan eri johtotehtävissä. Von Weymarn on viimeisten 30 vuoden aikana toiminut yli 50 yhtiön hallituksessa - pörssiyhtiöitä, perheyhtiöitä, säätiöitä sekä pääomasijoittajien ja kunnallisessa omistuksessa olevien yhtiöiden hallituksissa pääsääntöisesti hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää