Tutkimusjulkaisut

Tutkimusjulkaisut

Boardman kehittämisryhmät, Boardman Grow -verkosto ja Boardman partnerit ovat kirjojen lisäksi työstäneet vuosien varrella useita teemajulkaisuja ajankohtaisista aiheista.

Alla löydät lyhyet esittelyt tuottamistamme julkaisuista sekä Boardman-yhteistyönä kirjoitetusta väitöskirjasta.

Tilaa tutkimusjulkaisu täältä.  

Toimitamme julkaisut sinulle postitse.


 

HPJ ja TJ välinen suhde

HPJ ja TJ välinen suhde

Väitöskirja johtajuudesta toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan suhteessa. Tutkimuksessa selvitettiin mm. toimitusjohtajan ja puheenjohtajan kahdenvälisiä käytäntöjä ja luottamuksen kehittymistä. Boardman-partneri Satu Koskinen (KTT, HHJ) 2019

Lue lisää

Omistajuus ja yrityskasvu

Omistajuus ja yrityskasvu

Tutkimus omistajuuteen ja sen kehittämiseen liittyvistä haasteista ja edellytyksistä. Tutkimus osoitti useita mielenkiintoisia asioita, joihin yritysten omistajien, hallituksen ja johdon muodostaman päätöksentekoketjun on syytä perehtyä. Kirjoittaja: Esa Matikainen (2012)

Lue lisää

Maailmalle!

Maailmalle!

Kasvuyrityksissä on kuitenkin ammottava kuilu omistajien tahtotilan ja yrityksen johtamiseen ja kansainvälistymiseen liittyvien valmiuksien välillä. Boardman 2020 selvitti tutkimuksessaan kasvuyritysten näkemyksiä kansainvälistymisen edellytyksistä ja haasteista. Kirjoittaja: Esa Matikainen (2008)

Lue lisää

Yrityksen hallinta

Yrityksen hallinta

Kirjassa kuvattu yhtiön perustaminen Ranskassa, akvisitioit, yleisimmät yhtiömuodot Ranskassa, yhtiöiden toimielimet ja niiden roolit, tilintarkastajien rooli ja tehtävät - yrityskulttuurin erityispiirteitä sekä runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Kirjoittaja: Timo Luukkainen (2008)

Lue lisää