Boardman hallituksen itsearviointi

Boardman hallituksen itsearviointi

Boardmanin kehittämän hallituksen itsearvioinnin avulla hallitus arvioi toimintaansa nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

Säännöllisesti toteutettuna työkalulla voi seurata hallitustyön kehittymistä vuodesta toiseen. Työkalu keskittyy strategisen hallituksen lisäarvon arviointiin, ja heti ensimmäisellä arviointikierroksella havaitaan mahdolliset heikkoudet ja osa-alueet, joita kehittää.

Arviointiprosessi on erittäin helppo toteuttaa ja tuotetta hyödyntävät jo kymmenet hallitukset. Itsearviointi toteutetaan verkossa ja yhteenveto on saatavissa parissa päivässä.

Olemme julkaisseet nyt uuden ja entistä kattavamman yrityksen hallituksille suunnatun itsearvioinnin, joka sisältää uutena mm. omistajatahtotilaan liittyviä kysymyksiä. Uusi hallituksen itsearviointi on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoa hallitusarvioinnista Arviointipalveluiden johtajalta Hanna-Mari Aulalta, hanna-mari.aula(a)boardman.fi.

Tilaa hallituksen itsearviointi tästä


hallituksen itsearviointi sisältää:

  • Yrityksen menestymisen, strategian, toimintaperiaatteiden arvioinnin
  • Yrityksen tavoitteiden, mahdollisuuksien ja riskien arvioinnin
  • Operatiivisen johdon arvioinnin
  • Hallituksen kokoonpanon, työskentely- ja toimintatapojen arvioinnin

Osallistujat vastaavat arviointiin nimettömänä ja tulokset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaaminen vie osallistujalta 15-25 minuuttia. Pääosa kysymyksistä on monivalintoja.


Arvioinnin avulla kohti parempaa hallitustyöskentelyä

Arviointi keskittyy lähinnä strategisen hallituksen lisäarvon arviointiin, ei niinkään kokousten käytännön järjestelyihin tai muotoseikkoihin.

Arviointi auttaa hallitusta kohti tehokkaampaa ja tarkoituksenmukaisempaa hallitustyöskentelyä:

  • keskittymään yrityksen menestymisen kannalta keskeisimpiin asioihin,
  • hyödyntämään jäsentensä monipuolista osaamista,
  • kehittämään omia työskentelytapojaan.

Selkeä raportointimuoto tuo muutamalla silmäyksellä esiin sekä positiiviset että kehittämistä vaativat toiminnan osa-alueet hallituksen käsiteltäväksi.


hallituksen itsearvioinnin hinta

Yhden hallitusarvioinnin hinta on 2 200 € + alv 24 %. Arviointiin osallistuneiden määrää ei ole rajattu. Toimitusaika arvioinnin käynnistämiseksi on kaksi työpäivää. Hallitusarviointi on auki asiakkaan toivoman ajan. Tulosraportti (pdf-muotoinen) toimitetaan tilaajalle arvioinnin sulkemisen jälkeen sovitun mukaisesti muutaman työpäivän sisällä.


Tilaa hallituksen itsearviointi tästä

Tarjoamme nykyään tämän hallituksen itsearvioinnin lisäksi laajempaa Hallituksen ja johdon tilannekuvaarviointia. Tähän arviointiin osallistuvat sekä yhtiön hallitus että johtoryhmä. Sähköisen arvioinnin avulla yhtiön hallitus ja johto muodostavat oman tilannekuvan yhtiön kokonaistilanteesta sekä hallituksen ja johdon työskentelystä. Hallitustyöskentely -arvioinnin osuus on tässä laajin, joten se osa-alue toimii edelleen myös hallitustyöskentelyn arviointina. Lue lisää hallituksen ja johdon tilannekuva -arvioinnista.