Boardman hallitusarviointi

Boardman hallitusarviointi

Boardmanin kehittämän hallitusarvioinnin avulla hallitus arvioi toimintaansa nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti.

Säännöllisesti toteutettuna työkalulla voi seurata hallitustyön kehittymistä vuodesta toiseen. Työkalu keskittyy strategisen hallituksen lisäarvon arviointiin, ja heti ensimmäisellä arviointikierroksella havaitaan mahdolliset heikkoudet ja osa-alueet, joita kehittää.

Arviointiprosessi on erittäin helppo toteuttaa ja tuotetta hyödyntävät jo kymmenet hallitukset. Itsearviointi toteutetaan verkossa ja yhteenveto on saatavissa parissa päivässä.

Lisätietoa hallitusarvioinnista toimitusjohtaja Taru Lindemanilta, taru.lindeman(a)boardman.fi.

Tilaa hallitusarviointi tästä


hallitusarviointi sisältää:

  • Yrityksen menestymisen ja strategian arvioinnin
  • Yrityksen tavoitteiden, mahdollisuuksien ja riskien arvioinnin
  • Operatiivisen johdon arvioinnin
  • Hallituksen kokoonpanon, työskentely- ja toimintatapojen arvioinnin

Osallistujat vastaavat arviointiin nimettömänä ja tulokset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaaminen vie osallistujalta 10-15 minuuttia. Pääosa kysymyksistä on monivalintaisia.


Arvioinnin avulla kohti parempaa hallitustyöskentelyä

Arviointi keskittyy lähinnä strategisen hallituksen lisäarvon arviointiin, ei niinkään kokousten käytännön järjestelyihin tai muotoseikkoihin.

Arviointi auttaa hallitusta kohti tehokkaampaa ja tarkoituksenmukaisempaa hallitustyöskentelyä:

  • keskittymään yrityksen menestymisen kannalta keskeisimpiin asioihin,
  • hyödyntämään jäsentensä monipuolista osaamista,
  • kehittämään omia työskentelytapojaan.

Selkeä raportointimuoto tuo muutamalla silmäyksellä esiin sekä positiiviset että kehittämistä vaativat toiminnan osa-alueet hallituksen käsiteltäväksi.


hallitusarvioinnin hinta

Yhden hallitusarvioinnin hinta on 1600 € + alv 24 %. Arviointiin osallistuneiden määrää ei ole rajattu. Toimitusaika arvioinnin käynnistämiseksi on 2 työpäivää. Hallitusarviointi on auki asiakkaan toivoman ajan. Tulosraportti (pdf-muotoinen) toimitetaan tilaajalle arvioinnin sulkemisen jälkeen sovitun mukaisesti muutaman työpäivän sisällä.


Tilaa hallitusarviointi tästä

Tarjoamme nykyään tämän hallituksen itsearvioinnin lisäksi laajempaa Hallituksen ja johdon tilannekuvaarviointia. Tähän arviointiin osallistuvat sekä yhtiön hallitus että johtoryhmä. Sähköisen arvioinnin avulla yhtiön hallitus ja johto muodostavat oman tilannekuvan yhtiön kokonaistilanteesta sekä hallituksen ja johdon työskentelystä. Hallitustyöskentely -arvioinnin osuus on tässä laajin, joten se osa-alue toimii edelleen myös hallitustyöskentelyn arviointina. Lue lisää hallituksen ja johdon tilannekuva -arvioinnista.