Boardman valmennukset

Boardmanin valmennukset

Haluatko kehittää osaamistasi omistajuudesta, hallitustyöstä ja johtamisesta? Boardman järjestää useita eri valmennuksia, joissa syvennetään hallitustyöskentely- ja omistajaosaamista sekä kehitetään OHJ-yhteistyötä.

Valmennuksissa alustavat osaamisperusteisesti Boardmanin partnerit sekä muita verkoston piirissä toimivia asiantuntijoita.

Boardman on järjestänyt laaja-alaisesti erilaisia valmennuksia omistajille, hallituksen jäsenille ja johdolle jo vuodesta 2005 lähtien.

Tutustu valmennustarjontaamme

 

Boardman Omistajan ja hallituksen yhteistyö -valmennus on suunniteltu lisäämään tietoutta omistajuudesta, hallitustyöstä, hallituksen puheenjohtajan roolista sekä kehittämään yhteistyötä omistajan ja hallituksen välillä.   

Lue lisää

Boardmanin valmennuksessa pohditaan ja syvennetään hallitustyöskentelyn edellytyksiä ja osaamista sekä kehitetään omistajien, hallituksen ja johdon välistä yhteistyötä.

Lue lisää

Valmennuksessa syvennytään suomalaisten yritysten hallitustyökäytänteisiin sekä hallituksen ja johdon yhteistyöhön ja jaetaan kokemusperäiseen tietoon perustuvia oppeja.

Lue lisää

Tarjoamme myös räätälöityjä yrityskohtaisia valmennuksia omistajuuden, hallitustyöskentelyn sekä OHJ-yhteistyön kehittämiseen.   Valmennukset suunnitellaan ja rakennetaan aina yrityksen tarpeiden ja aikataulut huomioiden.

Lue lisää

Mentorointi

Suomen Yrittäjät ja Boardman Advisors järjestävät vuosittain nuoremman sukupolven yrittäjille suunnatun mentrointiohjelman.

Lue lisää

 

Lisätietoa

Taru Lindeman

Boardman toimitusjohtaja
040 730 3914
taru.lindeman@boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä

 

 

 

BoardTalks-podcastcover

Tutustu valmennuksen teemoihin etukäteen kuuntelemalla Boardmanin omistajuutta ja päätöksentekoa käsittelevää BoardTalks-podcastia!

Podcastistä kuulet kokeneiden omistajien ja hallitustyötä tekevien oppeja sekä pääset syventymään hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekijöiden agendoilla oleviin ilmiöihin.

Kuuntele BoardTalks-podcastin jaksoja Spotifyssä, Suplassa, Apple Podcastissä tai Boardmanin sivuilta!

Kuuntele jaksot tästä!