Boardman valmennukset

Boardmanin valmennukset

Boardman on aktiivinen omistajuuden, hallitustyöskentely- ja johtamisosaamisen kehittäjä ja päätöksentekijöiden verkottaja suomalaisessa yhteiskunnassa.

Boardman järjestää useita eri valmennuksia, joissa alustavat osaamisperusteisesti Boardmanin partnerit sekä muita verkoston piirissä toimivia asiantuntijoita.

Boardman on järjestänyt laaja-alaisesti omistajuus ja hallitustyöskentely -valmennuksia omistajille, hallituksen jäsenille ja johdolle jo vuodesta 2005 lähtien.

Tutustu valmennustarjontaamme

 

Boardmanin valmennuksessa pohditaan ja syvennetään hallitustyöskentelyn edellytyksiä ja osaamista sekä kehitetään omistajien, hallituksen ja johdon välistä yhteistyötä.

Lue lisää

Omistaja voi omistajaosaamisen ja hallitustyön kehittämisellä myötävaikuttaa huomattavasti yhtiön menestykseen. Omistajuusvalmennus sopii hyvin kaikille niille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan omistajuudesta.

Lue lisää

Boardman järjestää vuosittain englanninkielisen ”Corporate Governance and Board Work in Finland” -valmennuksen, joka on suunnattu suomalaisissa yhtiöissä toimiville kansainvälisille hallitusten ja johtoryhmien jäsenille.

Lue lisää

Tarjoamme myös räätälöityjä yrityskohtaisia hallitustyöskentelyvalmennuksia, jotka suunnitellaan ja rakennetaan aina yrityksen tarpeiden ja aikataulut huomioiden.

Lue lisää

 

Lisätietoa

Taru Lindeman

Boardman toimitusjohtaja
040 730 3914
taru.lindeman(a)boardman.fi

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä

 

 

 

BoardTalks-podcastcover

Tutustu valmennuksen teemoihin etukäteen kuuntelemalla Boardmanin omistajuutta ja päätöksentekoa käsittelevää BoardTalks-podcastia!

Podcastistä kuulet kokeneiden omistajien ja hallitustyötä tekevien oppeja sekä pääset syventymään hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekijöiden agendoilla oleviin ilmiöihin.

Kuuntele BoardTalks-podcastin jaksoja Spotifyssä, Suplassa, Apple Podcastissä tai Boardmanin sivuilta!

Kuuntele jaksot tästä!