Partnerit

Partnerit

Boardman-osaamisverkostoa hallinnoi voittoa jakamaton Boardman Oy, jonka omistaa viisikymmentäkolme partneria.

Boardman Oy:n tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten menestystä ja verkostossa toimivien osaamista. Partnerit omaavat monipuolista, toisiaan täydentävää osaamista omistajuudesta sekä laaja-alaista kokemusta hallitustyöskentelystä sekä omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyöstä.

Partnerit osallistuvat aktiivisesti Boardmanin osaamisen kehittämiseen, kehittämisfoorumien toimintaan
sekä tarjoamiemme tapahtumien, julkaisujen, tuotteiden ja valmennusten toteuttamiseen.

Boardman Oy:n hallitus hyväksyy uudet partnerit ja he kaikki ovat hyväksyneet yhteiset partneruuteen liittyvät toimintaperiaatteet. Hallituspaikoista kukin partneri sopii henkilökohtaisesti.

Lisätietoa Boardmanin partnereista saat klikkaamalla alla kyseisen henkilön nimeä. Partnereiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@boardman.fi.


Tapio Aaltonen

Boardman-partneri

Boardman Oy:n partneri

Lue lisää
Tuomas Auvinen

Henkilöstön rooli päätöksenteossa -ryhmän jäsen, Boardman-partneri, Dean, Aalto University School of Arts,

... on toiminut luovuuden ja kulttuurikentän johtamisen parissa koko työuransa. Hän on toiminut mm. Suomen Teatteriliiton (nykyinen Suomen Teatterit ry) toimitusjohtajana, Suomen Kansallisteatterin hallintojohtajana sekä Sibelius-Akatemian rehtorina ja dekaanina.

Lue lisää
Aija Bärlund

Brand Compass -ohjausryhmän puheenjohtaja

Lue lisää
Thomas Enholm

Boardman -partneri

Lue lisää
Tom Liljeström

Boardman LJT:n hallituksen jäsen

Diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Tom Liljeström on toiminut LähiTapiolan Varainhoito Oy:n toimitusjohtajan vuodesta 2007. Tom on mm. Lighthouse Network Ltd Oy, Transmeri Oy ja Miltonus Oy  hallituksen jäsen.

Lue lisää
Maija-Liisa Friman

Nimitysvaliokunnan jäsen, Boardman-partneri

Lue lisää
Mikko Haapanen

Omistajaosaaminen -kehittämisryhmän pj., Boardman-partneri

... Boardman Oy:n perustajaosakas ja on toiminut sen hallituksen puheenjohtajana. Vuonna 2016 hänet nimitettiin Boardmanin kunniapuheenjohtajaksi. Hän on osallistunut yli 20 vuoden ajan useiden yritysten hallitustyöskentelyyn ja omistajuuden kehittämiseen ulkopuolisena asiantuntijana, hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana.

Lue lisää
Arto Hiltunen

Boardman Oy:n hallituksen jäsen

... on toiminut useiden yritysten ja yhteisöjen hallituksissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä hän on kuuden yrityksen ja usean säätiön hallituksen jäsen. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Posti Group Oyj: hallituksen puheenjohtajana ja vuodesta 2012 Veho Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää
Jussi Itävuori

Henkilöstön rooli päätöksenteossa -ryhmän jäsen

... toiminut itse useiden yritysten hallituksissa ja myös osallistunut 15 vuoden ajan kahden suuren pörssiyhtiön: KONE Oy:n ja EADS N.V.:n nimitys- ja palkkiotoimikuntien työskentelyyn. Itävuori on toiminut pitkään valtionyhtiöiden hallituksissa: 2003 - 2014 Patria Oyj:n hallituksen jäsenenä ja 2012 - 2018 Finnair Oyj:n hallituksen jäsenenä sekä sen palkkio- ja nimitystoimikunnan puheenjohtajana.

Lue lisää
Matti Jaakola

Boardman-partneri

Lue lisää
Sari Järvi

Boardman-partneri

Lue lisää
Merja Karhapää

Boardman-partneri

... toimii Sanoma-konsernin lakiasiainjohtajana vastuullaan lakiasioiden ohella IPR-asiat ja Data Privacy. Karhapäällä on ollut aktiivinen rooli Sanoman digitaalisen transformaation edistäjänä. Hänellä on johtamiskokemusta niin yrityskauppa- kuin partneruusneuvotteluista kuin niihin liittyvissä rahoitusjärjestelyistä. Aiemmin hän on ollut Cultor Oyj:n ja Valmet Oyj:n palveluksessa.

Lue lisää
Kim Karhu

Boardman-partneri

... on toiminut yli 35 vuotta perheyhtiöiden, pääomasijoittajien omistamien yhtiöiden ja pörssiyhtiöiden tilintarkastajana. PricewaterhouseCoopers Oy:n osakkaana hän toimi vuoteen 2015 saakka. Hän oli yhteensä 16 vuotta eri jaksoissa PwC:n hallituksessa josta neljä vuotta hallituksen puheenjohtajana. Vuosina 2011 - 2015 hän toimi PwC:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Kari Kasanen

Boardman LJT:n hallituksen puheenjohtaja

... on toiminut yli 30 vuotta yritysjohdon ja julkisen sektorin strategia- ja kehittämisasiantuntijana. Hänellä on pitkä yrittäjä- ja johtamistausta lukuisista palveluyrityksistä, muun muassa omistamastaan Calliola seminaari- ja kokouskeskuksesta.

Lue lisää
Marketta Kokkonen

Advisors hallituksen jäsen

... on Espoon entinen kaupunginjohtaja. Hän vastaa Advisors-verkoston kuntajohtamisen edistämistoimenpiteistä.

Lue lisää
Harri Koponen

Digi -foorumin pj.

... on toiminut yli 25 vuoden ajan kansainvälisten yritysten myynti-, markkinointi-, tuotanto- ja johtotehtävissä erikoistuen tietoliikenne- ja tietoteknologia-alaan sekä tietoturvaan tietoverkoissa.

Lue lisää
Ari Korhonen

Omistajaosaaminen -kehittämisryhmän jäsen, Boardman-partneri

... enkelisijoittaja ja yrittäjä, Lagoon Capital sijoitusyhtiön perustaja. Korhonen toimi yrittäjänä 20 vuotta ohjelmistotalo Komartek Oyj:ssä. Yhtiöllä oli vientiä kymmeneen eri maahan.

Lue lisää
Satu Koskinen

Boardman LJT:n hallituksen jäsen, Boardman-partneri

Lue lisää
Markku Laine

Boardman-partneri

Lue lisää
Timo Lappi

Boardman-partneri

Lue lisää
Heikki Lehmusto

Boardman Advisors jäsenfoorumin puheenjohtaja

Lue lisää
Esa Matikainen

Nimitysvaliokunnan jäsen, Boardman-partneri

Lue lisää
Satu Mehtälä

Boardman-partneri

... on toiminut monipuolisesti yritysrahoituksen, taloushallinnon, markkinoinnin, myynnin ja viestinnän sekä yleisjohdon tehtävissä.

Lue lisää
Marjo Miettinen

Henkilöstön rooli päätöksenteossa -kehittämisryhmän jäsen

... on Ensto Oy:n ja Ensto Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja EM Group Oy:n hallituksen jäsen ja yksi kyseisten perheyritysten omistajista. Lisäksi hän on toiminut usean suomalaisen yhtiön hallituksessa, esim. Teleste Oyj:n hallituksen puheenjohtajana kuuden vuoden ajan kevääseen 2016 asti. Tällä hetkellä hän on hallituksen jäsenenä Efore Oyj:ssa ja Solidium Oy:ssa.

Lue lisää
Jukka Mäkelä

Boardman-partneri

Lue lisää
Jussi Pajunen

Boardman Advisors hallituksen jäsen

Lue lisää
Marko Parkkinen

Boardman-partneri

... on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla krittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi.

Lue lisää
Markku Pohjola

Omistajaosaaminen -kehittämisryhmän jäsen

... on ollut mukana hallitustyössä puheenjohtajana ja jäsenenä yli 20 vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt mm. Nordean ja sen edeltäjäpankkien konserniyhtiöiden hallituksissa, useissa yksityisesti omistetuissa ja pörssiyhtiöissä sekä elinkeinoelämän järjestöissä ja yleishyödyllisissä säätiöissä. Viimeisimmät hallitusjäsenyydet ovat olleet Posti Group Oyj:ssä, Kuntarahoituksessa, Onvestissa, Tieto Oyj:ssä, Finnverassa sekä Koskitukki Oy:ssä.

Lue lisää
Tarja Pääkkönen

Boardman-partneri

Yritysstrategioista väitellyt tekniikan tohtori ja rakennusalan DI Tarja Pääkkönen on kansainvälisten strategioiden, digitaalisten innovaatioiden ja M&M osaaja. Pääkkösellä on vuosien kokemus sekä listattujen yhtiöiden että kasvuyhtiöiden hallitustyöskentelystä mm. SATOn, FIRAn, Panostajan, Marimekon, OLVIn, Helsingin Yliopiston Yhtymän, Qentinelin, Flexim Securityn, Sundukan, Spinversen, Gapps Groupin ja Ideanin hallituksista.

Lue lisää
Laura Raitio

Boardman Oy:n hallituksen puheenjohtaja

.... on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006.

Lue lisää
Tommi Rasila

Boardman-partneri

Lue lisää
Lauri Ratia

Boardman-partneri

Lue lisää
Jaana Rosendahl

Ennennnäkemätön asiakasfokus -kehittämisfoorumin pj., Alumnihallituksen puheenjohtaja, Boardman-partneri

Lue lisää
Osmo Soininvaara

Boardman LJT:n hallituksen jäsen

... on tehnyt ensin uran yliopistolla ja sen jälkeen politiikassa Helsingin kaupungilla, 20 vuotta eduskunnassa ja kaksi vuotta peruspalveluministerinä. Nykyisin hän on yksityisyrittäjä, Tietokeino Oy:n ainoa omistaja myyden sen kautta lähinnä omaa osaamistaan.

Lue lisää
Timo Tiihonen

OHJ-ohjausryhmän jäsen

Lue lisää
Matti Vikkula

Boardman Oy:n hallituksen jäsen, Boardman-partneri

... on toiminut runsaan 20 vuoden aikana linjavastuullisissa tehtävissä (toimitusjohtaja tai liiketoimintajohtaja) sekä liikkeenjohdon konsulttina muun muassa Mecrastor/PwC:ssä vuosina 1993-2001. Vuoden 2008 lopulta alkaen hän on palvellut projektiluontoisissa muutosjohtamistehtävissä toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä.

Lue lisää
Tom von Weymarn

Boardman-partneri

... on toiminut vuodesta 1970 teollisuuden ja kaupan eri johtotehtävissä. Von Weymarn on viimeisten 30 vuoden aikana toiminut yli 50 yhtiön hallituksessa - pörssiyhtiöitä, perheyhtiöitä, säätiöitä sekä pääomasijoittajien ja kunnallisessa omistuksessa olevien yhtiöiden hallituksissa pääsääntöisesti hallituksen puheenjohtajana.

Lue lisää
Jorma Wiitakorpi

Henkilöstön rooli päätöksenteossa -kehittämisryhmän pj.

... on toiminut vuodesta 1984 alkaen teollisuuden eri johtotehtävissä. Wiitakorpi on toiminut viimeisen 15 vuoden aikana yli 10 yrityksen ja näiden osakkuusyhtiöiden hallituksissa sekä puheenjohtajana että jäsenenä.

Lue lisää