Arja Talma

Arja Talma

Boardman-partneri

Arja Talma

Ammatillinen historia ja hallituskokemus

KTM (HKKK, 1986) ja eMBA (ENPC, 1999) Arja Talmalla on pitkä kokemus talous- ja yleisjohdon tehtävistä sekä tilintarkastuksesta. Talma toimi 11 vuotta johtotehtävissä Kesko-konsernissa, mm. Keskon talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) vuosina 2005-2011 ja Rautakeskon toimitusjohtajana vuosina 2011-2013. Hän oli Keskon konsernijohtoryhmän jäsen vuosina 2005-2014. Sitä ennen hän toimi johtotehtävissä Radiolinjassa 2001-2003 sekä tilintarkastajana, KHT-tilintarkastajana ja osakkaana KPMG Wideri Oy Ab:ssä vuosina 1987-2001.

Vuodesta 2015 alkaen Talma on keskittynyt päätoimisesti hallitustyöskentelyyn.

Talma toimii Verkkokauppa.com Oyj:n hallituksen puheenjohtajana, Metso Outotec Oyj:n sekä tarkastus- ja riskivaliokunnan puheenjohtajana sekä Glaston Oyj:n hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana ja Nordea Bank Oyj:n hallituksen jäsenenä.

Hän on aikaisemmin toiminut Metso Oyj:n, Sponda Oyj:n, Posti Group Oyj:n, Mehiläinen Oy:n, Norvestia Oyj:n, Onvest Oy:n, Nordic Cinema Group AB (publ):n, VR Yhtymä Oy:n, Luottokunnan, Evia Oyj:n, Suomen Asiakastieto Oy:n, Aktia Pankki Oyj:n sekä Serena Properties AB:n hallituksissa.

Aktiiviroolit Boardmanissa

Erityisosaaminen

  • Strategiaprosessit ja strategian jalkautus
  • CFO agenda
  • Corporate governance
  • Yritysjärjestelyt
  • Taloudellinen raportointi
  • Tarkastusvaliokuntatyöskentely

Yhteystiedot

arja.talma@boardman.fi