Tommi Rasila

Tommi Rasila

Boardman-partneri

Tommi Rasila

Ammatillinen historia ja hallituskokemus

Tommi Rasila on toiminut yli 40:ssä tehtävässä yritysten ja yhteisöjen hallituksissa ja muissa hallintoelimissä eri rooleissa ja molemmilla puolilla pöytää. Varsinaisen hallitustyöskentelyn ohella hän on aktiivinen hallitustyön kehittäjä ja kouluttaja. Tommin näkemyksen mukaan hallituksella ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä työtään vaan sen tulee jatkuvasti kehittyä ja vastata ajan haasteisiin.

Tommi Rasila perusti ensimmäisen yrityksensä 17-vuotiaana. Siitä lähtien hän on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä kuten Nokian Panimo Oy, kyberyhtiö Jetico Oy tai Sample Rate Systems Oy, joka myytiin maailman toiseksi suurimmalle elektroniikan sopimusvalmistajalle Flextronicsille (Nasdaq; FLEX).

Tommilla on vahva kokemus elinkeinoelämän edunvalvontatyöstä kauppakamarijärjestön palveluksessa 2004-14, ensin Tampereen kauppakamarin toimitusjohtajana ja myöhemmin Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtajana. Hän oli keskeisessä roolissa Hyväksytty Hallituksen Jäsen eli HHJ -koulutuskokonaisuutta kehitettäessä ja on yksi kurssilla käytettävän kirjan kirjoittajista. Hän on käynyt myös Boardmanin Hyvä Hallinto-koulutuksen ja suorittanut Kuntaliiton KHO-tutkinnon.

Tällä hetkellä Tommi Rasila työskentelee perustamassaan avaruusalan startupissa NorthBase Oy ja tekee ja kouluttaa hallitustyöskentelyä. Hän on koulutukseltaan tuotantotalouden DI ja tekniikan tohtori.

aktiiviroolit boardmanissa

  • Yhdessä kasvuun -hankkeen Kasvuyrityksen hallitustyö -sparrausryhmän vetäjä

Erityisosaaminen

  • Startupit ja muutoksessa olevat yritykset
  • Uudet teknologiat ja liiketoimintamallit, digitalisaatio
  • Tuotteistaminen ja prosessit
  • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
  • Tietoturva

Yhteystiedot

tommi.rasila@boardman.fi