Tarja Tikkanen

Tarja Tikkanen

Boardman-partneri, Alumnihallituksen puheenjohtaja

Tarja Tikkanen

AMMATILLINEN HISTORIA JA HALLITUSKOKEMUS

Tarja Tikkanen on koulutukseltaan juristi (OTK, Varatuomari) Helsingin yliopistosta. Osaamisen kartuttamiseksi hän on suorittanut HHJ-ja TMA-tutkinnot. Boardmanin Omistajuus- ja hallitustyö-valmennukseen osallistuminen toi paljon uusia kontakteja ja kartutti Tikkasen ymmärrystä hallitustyöstä.

Tikkanen on työskennellyt pitkään rahoitusalalla erilaisissa johtotehtävissä Nordeassa ja sen edeltäjissä sekä Finnverassa. Lisäksi hänellä on kokemusta johtotehtävistä mm. yliopistomaailmasta ja säätiöstä. Muutosten johtaminen ja kiinnostus ihmisiin on Tikkasen mukaan vienyt häntä erilaisiin organisaatioihin ja toimintaympäristöihin.

Tällä hetkellä Tikkanen toimii hallituksen puheenjohtajana KPY-konsernissa sekä KPY Novapoliksessa. Lisäksi hän on Savon Voiman ja Savon Energiaholding Oy:n hallituksen jäsen.

Viimeisten vuosien aikana hän on erityisesti panostanut omistajat – hallitus – johto -yhteistyön ja toimintatapojen kehittämiseen Osuuskunta KPY:ssä.

Myös mentorina toimiminen on yksi Tikkasen innostuksen lähteistä. Hän viimeistelee parhaillaan NeemoCoach-koulutusta. Siinä johtamista ja organisaatioita kehitetään käsitteellisen valokuvataiteen avulla.

ERITYISOSAAMINEN

  • Omistajat – hallitus – johto -yhteistyön kehittäminen
  • Strategiaprosessit
  • Muutosten johtaminen ja ihmisten osaamisen kehittäminen

YHTEYSTIEDOT

tarja.tikkanen@boardman.fi