Petra Thorén

Petra Thorén

Boardman-partneri

Petra Thorén

AMMATILLINEN HISTORIA JA HALLITUSKOKEMUS

Petra Thorén on liiketoimintalähtöinen ammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta investointipankkialalta, rakennus- ja kiinteistötekniikka-alalta, vähittäisliiketoiminnasta sekä myynnin ja konsultoinnin tehtävistä pohjoismaisissa konserneissa. Thorénilla on monen vuoden kokemus toimitusjohtaja ja partneri työstä sekä johtoryhmätyöskentelystä listatuissa yhtiöissä Helsingin ja Oslon pörsseissä. Hän on toiminut mm. Vingruppenin toimitusjohtajana, Anorassa kehitysjohtajana, Kreabin partnerina ja Miltton Marketsin toimitusjohtajana, YIT:n sijoittajasuhdejohtajana ja investointipankki Mandatumissa analyytikkona.

Petra Thorén toimii Kreate Group Oyj:n hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsenenä, Kolmen Kampuksen Urheiluopisto Oy:n, Kisakalliosäätiön ja Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön hallituksen jäsenenä, ja Boardmanissa Boardman Alumnin hallituksen jäsenenä. Thorén on DIF:in jäsen. Aiemmin Thorén on toiminut mm. Keliberin hallituksen, tarkastusvaliokunnan ja rahoitusvaliokunnan jäsenenä, AAC Globalin hallituksen jäsenenä, Vingruppen Finland yhtiöiden Social Wines Oy, Vinunic Oy, Oy Vinum Import Ab, Wineworld Finland Oy ja Brews4U Oy hallituksen puheenjohtajana, Vingruppen Oy:n hallituksen jäsenenä sekä lukuisten eri urheilujärjestöjen hallituksissa, puheenjohtajana ja valiokuntien puheenjohtajana.

Thorénilla on vankka kokemus ja syvä ymmärrys taloudesta, yrityskaupoista ja integraatioista, listautumisista, myynnistä ja asiakasarvosta sekä strategisesta viestinnästä ja sijoittajasuhteista.

Petra Thorén on valmistunut Hankenilta ja opiskellut pääaineenaan rahoitusta ja sivuaineena laskentatoimi ja ranskan kieli. Thorén on suorittanut rahoituksen ja laskentatoimen syventäviä opintoja Hankenilla.

AKTIIVIROOLIT BOARDMANISSA

  • Boardman Alumnin hallituksen jäsen 11/2022-
  • Brand Compass ohjausryhmän jäsen 2013- 2019
  • Boardman Editorial Boardin jäsen 2020-2022

 

Erityisosaaminen

  • Muutosjohtaminen ja strategian toteutus
  • Talous, yritysjärjestelyt ja integraatiot
  • Listautumiset
  • Myynti ja strateginen viestintä
  • Sijoittajaviestintä
  • Corporate Governance. Hyväksytty neuvonantaja First North Finland –markkinapaikalla. Luvanantaja: Nasdaq Helsinki Oy, Markkinavalvonta

Yhteystiedot

petra.m.thoren@gmail.com