Rasmus Nybergh

Rasmus Nybergh

Boardman-partneri, Boardmanin hallituksen jäsen

Rasmus Nybergh

Ammatillinen historia ja hallituskokemus

Rasmus Nyberghillä on kokemusta sekä teknologian kehittämisestä, modernista markkinoinnista että tekoälyn hyödyntämisestä. Hän on mm. perustanut myynnin ja markkinoinnin konsultointiin erikoistuneen yrityksen, toiminut markkinointikonsernin (Avidly) johtoryhmässä, toiminut satojen johtajien valmentajana ja kasvuyritysten sparraajana. Nybergh on Boardmanin partneri ja kasvuyrittämisen puolestapuhuja, joka nauttii työskentelystä teknologian ja asiakastyön risteyskohdassa.

Nybergh perusti ja kasvatti valmennusyritys Creo Consultingin tunnetuksi B2B-myynnin ja markkinoinnin edelläkävijäksi. Creo myytiin vuonna 2012 suomalaiselle pörssiyritykselle. Lisäksi Nybergh on ollut perustamassa useita eri kasvuyrityksiä.

Tällä hetkellä Nybergh toimii Bravedolla teknologiavetoisten yritysten parissa, joissa hän keskittyy tuotejohtamisen sekä teknologian, strategian ja yritysten hallitustyöskentelyn kehittämiseen.

Nybergh tunnetaan aktiivisena verkostoitujana, innostavana puhujana sekä yrittäjyyden edistäjänä. Hän on aktiivinen useassa järjestössä sekä yritysten hallituksissa. Jatkuva kehittyminen ja oppiminen on hänelle elämäntapa, jota hän jakaa mentorina sekä sparraajana.

Aktiiviroolit Boardmanissa

erityisosaaminen

  • Kasvuyritysten hallitustyöskentely
  • Myynti ja markkinointi
  • Digitaaliset liiketoimintamallit
  • SaaS-yritykset
  • Tuotejohtaminen

Yhteystiedot

rasmus.nybergh@boardman.fi