Taru Lindeman

Taru Lindeman

Toimitusjohtaja, partneri, Boardman Oy

Taru Lindeman

AMMATILLINEN HISTORIA JA HALLITUSKOKEMUS

KTM Taru Lindeman on toiminut Boardmanin toimitusjohtajana vuoden 2011 maaliskuusta ja on toiminut Boardman Oy:ssä eri tehtävissä yhtiön perustamisesta vuodesta 2002 alkaen. Hänen erityisvastuullaan on ollut Boardmanin arviointien, tapahtumien, valmennustoiminnan sekä kv-matkojen kehittäminen.

Lindeman on vastannut yli sadasta hallitusarvioinnista pk- ja perheyhtiöistä listayhtiöihin, säätiöihin ja yhdistyksiin sekä toiminut useissa kymmenissä Boardmanin valmennuksissa ohjelmajohtajana sekä vastannut valmennusten sisällöstä sekä valmennuksien yhteydessä toteutetuista ryhmätöistä. Edellä mainitun lisäksi hän on aktiivisesti mukana kaikissa Boardman-verkoston kehittämisfoorumeiden ja jäsenfoorumeiden toiminnassa sekä vastaa verkoston toiminnan kehittämisestä, kasvattamisesta ja yhteistyökumppanuuksista.

Lindemanilla on hallitustyöskentely kokemusta niin osakeyhtiöistä, säätiöstä kuin yhdistyksistä, erityisesti konsultoinnin ja logistiikan osaamisalueilla.

Lindeman toimii myös Boardmanin hallitustyötä, omistajuutta, päätöksentekoa ja johtajuutta käsittelevän BoardTalks -podcastin toisena hostina.

Ennen Boardmanin toimitusjohtajuutta hän toimi 10 vuotta liikkeenjohdon konsulttina erityisesti toimitusketjujen hallintaan ja jakelustrategioihin liittyen.

Osaamisalueet

  • Verkostojen johtaminen
  • Omistajuuden ja hallitustyöskentelyn kehittäminen
  • Hallitusarvioinnit
  • Tapahtumajärjestelyt
  • Yrittäjyys
  • Projektijohtaminen ja toimitusketjujen hallinta (SCM)

Yhteystiedot

040 730 3914

taru.lindeman@boardman.fi