Boardman Alumnit

Boardman Alumnit

Boardman Alumniverkostoon kuuluvat Omistajuus ja hallitustyöskentely -valmennuksen käyneet päätöksentekijät, jotka haluavat edelleen kehittää omaa osaamistaan ja toimia verkostossa tiiviimmin. Ryhmän tavoitteena on jakaa kokemuksia, oppia ja uudistua.

Tavoitteena on oppia, jakaa kokemuksia ja uudistua. Verkostoituminen on toiminnassamme keskeisessä roolissa.

Järjestämme vuosittain ko. vuodelle valitun teeman ympärillä useita mielenkiintoisia keskustelu- ja verkostoitumistapahtumia jäsenillemme. Vuoden 2021 teemana on Ennakointi – Mikään ei pysy paikallaan.

Alumniverkoston puheenjohtajana toimii Boardman-partneri Jaana Rosedahl.

 

 

Jäseneksi

Entistä enemmän ohjelmatarjontaa ja verkostoitumismahdollisuuksia!

Edellytämme alumnijäseniltä Boardman omistajuus ja hallitustyöskentelyvalmennuksen suorittamisen sekä verkoston arvojen ja toimintaperiaatteiden opi-jaa-uudistu kunnioittaminen.

Boardman alumniverkoston jäsenenä saat:

  • Tunnukset Boardmanin aineistopankkiin – esitysaineistoja monipuolisesti Boardmanin eri tilaisuuksista pdf-muodossa
  • Esittelysi jäsenenä Alumnit –sivustolla
  • -20 % alennus kaikista järjestämiemme jatkovalmennusten osallistumismaksuista
  • Alumneille räätälöityjä omia teema- ja keskustelutilaisuuksia
  • Valikoiden kutsut Boardman Grow -ryhmän tilaisuuksiin
  • Kutsut koko verkoston yhteisiin tapahtumiin
  • Mahdollisuus Boardman Olohuoneen ja Kampin Huipun kokouspalveluiden käyttöön erillisten varausehtojen ja hinnaston mukaisesti

Jäsenyyden vuosimaksu on 280 € + arvolisävero. Jäsenyys on henkilökohtainen, mutta jäsenmaksun voi maksaa yritys. Jäsenyyksiä koskevissa kysymyksissä olethan yhteydessä Heli Koukkula-Texeiraan.

Tutustu muihin alumnijäseniin täältä

 

Alisa Yli-Villamo

Yrittäjä,
IhanaElo Oy

“Valmennus on monipuolinen kattaus, jossa timanttiset luennoitsijat tuovat syvyyttä ja näkökulmia hallitustyöskentelyyn tarinoiden, eletyn elämän ja kokemuksiensa pohjalta.

Alumnijäsenyydessä parasta ovat kohtaamiset kiinnostavien asioiden äärellä verkoston muiden upeiden jäsenien kanssa. Yrittäjänäkin verkostosta saa huimasti voimaa ja pääsee käymään todella mielenkiintoisia ja antoisia keskusteluja”

Toni Keskinen

Yrittäjä, Käännekohta konsultointi

”Koin valmennuksen ihan elämää mullistavana kokemuksena. Osallistuin valmennukseen, koska halusin laajentaa horisonttiani. Teen johtoryhmien kanssa paljon töitä mutta hallitustyöhön minulla ei ollut suoraa kosketusta. Halusin pikemminkin kulkea niin päin, että käyn ensin opiskelemassa ja hankin vasta sitten hallitusvastuuta.

Alumnifoorumi on ihan mahtava!”

Jarkko Toroska

Vice President, Finance, Fortum Oyj

”Kävin valmennuksen, koska on aina välillä hyvä täydentää myös käytännön teoriaa. Olen toiminut ja toimin tälläkin hetkellä hallituksissa, joten oli antoisaa kuulla kollegoiden kokemuksia sekä jakaa omiani muiden kanssa. Valmennus olikin erittäin antoisa tapahtuma.

Valmennuksessa kuulin myös alumnitoiminnasta. Tilaisuuksien agendat ovat mielenkiintoisia, puhujat kokeneita, ja kun lisäksi on mahdollisuus verkostoitua, syntyy hieno win-win -kokonaisuus.”

Kysyttävää jäsenyydestä, OTA YHTEYTTÄ

Heli Koukkula-Teixeira 

Boardman Alumnihallituksen sihteeri
050 590 3182
heli.koukkula(a)boardman.fi 

Lue lisää Boardmanin toiminnasta ja verkoston jäsenyyksistä