Millaisissa tiloissa työtä jatkossa tehdään? – Työn ja johtamisen muutos -kehittämisfoorumin virtuaalitilaisuus 8.11.2021 klo 15.00

Millaisissa tiloissa työtä jatkossa tehdään? – Työn ja johtamisen muutos -kehittämisfoorumin virtuaalitilaisuus 8.11.2021 klo 15.00

Toimitilapuolella puhaltavat muutoksen tuulet ja johtotähtenä loistavat työn tekemisen uudet tavat ja asenteet. Tulevaisuuden toimistoista puhuttaessa päivän sanat ovat monitoimitila ja muuntojoustavuus, mutta mitä nämä tarkoittavat käytännössä? Millaisissa tiloissa työtä jatkossa tehdään?

Tervetuloa Boardmanin toimitilojen muutosta käsittelevään virtuaalitilaisuuteen 8.11.2021 klo 15.00-16.30. Olemme koonneet monipuolisen kattauksen kiinteistöalan asiantuntijoita jakamaan näkemyksiään toimitilojen tulevaisuudesta.

Tilaisuuden moderaattorina toimii Katri Viippola, Varmalta ja paneelikeskusteluun osallistuvat Ilkka Tomperi, YIT:lta sekä Simo Kajaste, Hasan-ryhmän toimitusjohtaja. Puheenvuorojen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä alustajille. Tilaisuus järjestetään ZOOM:illa. Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä viestiä julia.ruotsi@boardman.fi

Tilaisuudessa näkemyksiään jakavat

Katri Viippola johtaa Varmassa viestintää, HR:ää ja vastuullisuutta. Tämän lisäksi Katri työskentelee Yleisradion, Terveystalon ja Talous ja Nuoret TAT:n hallituksissa. Hänellä on käytännössä koeteltua kokemusta monipuolisista HR- ja viestintätilanteista, ja hänen mielenkiintonsa kohdistuu yhteisen työelämämme jatkuvaan kehittämiseen.

Kauppatieteiden tohtori Ilkka Tomperi vastaa YIT:n johtoryhmän jäsenenä Kiinteistöt-segmentin toiminnasta. Ilkan johtama segmentti kehittää toimitilakiinteistöjä Suomessa, toteuttaa JV- ja rahastosijoitusmahdollisuuksia sekä vastaa YIT:n palveluliiketoiminnasta, johon kuuluu palkittu joustava toimistokonsepti Workery+. Aiemmin Ilkka on työskennellyt kiinteistösijoituksista vastaavana johtajana työeläkeyhtiö Varmassa ja mm. Capmanin, Franklin Templetonin ja Valtion Eläkerahaston palveluksessa. Ilkka on eurooppalaisen epäsuoran kiinteistösijoittamisen yhdistyksen INREV:in hallituksen jäsen ja Fellow of Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS).

Hasan-ryhmän toimitusjohtaja Simo Kajasteella on monipuolinen tausta markkinoinnin ja konsultoinnin kentiltä. Hän on toiminut erilaisissa luovan alan johtotehtävissä Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa yrityksissä, kuten hasan & partners, Perfect Fools, Frankly Partners, MTV ja Solteq.