Silicon Valley Experience 2024 – Verkoston jäsenten matka Piilaaksoon!

Silicon Valley Experience 2024 – Verkoston jäsenten matka Piilaaksoon!

Silicon Valley Experience -matka järjestetään taas vuonna 2024! Lähde yhdessä muiden Boardman -verkoston jäsenten kanssa tutustumaan ja luomaan verkostoja maailman suurimpaan teknologia- ja innovaatiokeskukseen, Piilaaksoon.

Silicon Valley Experience matkan ajankohta on 8.-13.9.2024. Matka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata Piilaaksossa toimivia yrittäjiä, sijoittajia ja johtajia sekä vierailla niin startupeissa kuin suurissa teknologiayrityksissä. Lupaamme, että saat arvokasta tietoa uusimmista markkinatrendeistä ja innovaatioista sekä niiden luomista mahdollisuuksista, joita Piilaakso voi tarjota yrityksellesi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Katso alla oleva video vuoden 2023 matkasta

 

 

Ohjelma Piilaaksoon (Silicon Valley Experience) 8.-13.9.2024

Ohjelma rakennetaan matkaanlähtijöiden tarpeet ja toiveet huomioiden Boardman-verkoston kontakteja hyödyntäen ja tulee sisältämään mm:

 • Tervetuloa laaksoon intro – what’s hot and what’s not!
 • Yritysvierailuja Piilaaksossa toimiviin suomalaisiin yhtiöihin, paikallisiin kasvuyhtiöihin sekä globaaleihin brändiyhtiöihin. Vahvistuneita vierailukohteita:
  • Google Campus ja Bay View: Vierailemme Googlen Campuksella ja koemme innovatiivisen toimistorakennuksen Google Bay Viewn. Miniseminaarin aikana Suomen Googlen maajohtaja Antti Järvinen kollegoineen esittelee tekoälyn viimeisimpiä kehitysaskeleita ja mahdollisuuksia sekä työhyvinvoinnin ylläpitoa Googlella.
  • AKKR (Accel-KKR): Upean portfolion omaavan pääomasijoitusyhtiö AKKR edustajat jakavat näkemyksiä rahoituksesta, sen saamisen edellytyksistä sekä pääomamarkkinoista Piilaaksossa.
  • Verge Motorcycles: Maailmanlaajuisesti huomiota kerännyt sähkömoottoripyörävalmistaja Verge Motorcyclesin COO Pekka Pärnänen, kertoo yrityksen kasvutarinaa ja kokemuksia innovatiivisen kasvuyrityksen johtamisesta Yhdysvaltain markkinoille.
  • Stanford University: Vierailemme yhdessä maailman arvostetuimmassa yliopistossa Stanfordissa ja aistimme uusimpia tutkimussuuntauksia.
  • Ingka Centers: Pääsemme näkemään ja kokemaan miltä tulevaisuuden kohtaamispaikat näyttävät ja tuntuvat sekä niiden taustalla olevista innovaatioista. Lisäksi Miia Kautovaara (Meeting Place Manager, North America) kertoo uusien markkinoiden avaamisesta sekä digitalisaatiosta ja vastuullisuudesta liiketoiminnassa USA:n markkinoilla.
  • Salesforce: Salesforce Tower ja sen kätkemä salainen puutarha on jo kokemus itsessään. Pääsemme kuitenkin kokemaan pilvenpiirtäjässä sijaitsevan kansainvälisen teknologiayrityksen Salesforcen innovatiivisen tunnelman, kun vierailemme Salesforcen pääkonttorissa San Franciscossa. Keskustelemme tulevaisuuden pilvipalveluista, tekoälystä ja data-analytiikasta, joilla kehittää asiakashallintaa.
  • Dottir: Pietari Grohn (Startup and Venture Attorney, Dottir) yhdessä tiimiläisten kanssa jakaa tärkeimpiä käytännön oppeja liiketoiminnan aloittamisesta ja laajentamisesta Yhdysvaltoihin ja erityisesti länsirannikolle.
  • Nordic Innovation House: Pääsemme tutustumaan Palo Alton hubiin, joka tarjoaa konkreettista apua ja vinkkejä liiketoiminnan laajentamiseen Yhdysvaltoihin. Hartti Suomela (Senior Adviser, Business Finland) kollegoineen jakavat kokemuksiaan ja oppejaan Piilaakson markkinoista sekä miten pohjoismaiset yritykset voivat menestyä USA markkinoilla.
  • PwC: Keskustelemme asiantuntijoiden kanssa markkinoiden kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä. Syvennymme geopolitiikan vaikutuksiin paikallisten asiantuntijoiden kanssa.
 • Teemoitettuja roundtable -keskusteluja.
 • Illallisia paikallisten yrittäjien kanssa pienissä ryhmissä: Tapaamme monia inspiroivia paikallisia yrittäjiä, kuten esimerkiksi Ideanin perustajan Risto Lähdesmäen, Elo Healthin perustajan Ari Tullan, Meru Healthin perustajan Kristian Rannan, enkelisijoittajan Kirsti Choun ja monia monia muita.
 • Yhteisiä seminaareja, tapahtumia ja illanviettoja paikallisten yrittäjien, johtajien, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.
 • Ainutlaatuisia tapaamisia, kontakteja sekä verkostoitumis- ja oppimismahdollisuuksia.

 

Ohjelmapaketti ja osallistumismaksu

Osallistumismaksu Silicon Valley Experience -matkalle on 3500 € (+ alv).

Maksuun sisältyy Piilaakson vierailut ja ohjelman, muutamia illallisia, lounaita viikon aikana, tapahtumalippuja ja paikalliskuljetukset. Huomioithan, että kukin osanottaja maksaa omat matka- ja majoitusjärjestelyt.

Peruutusehdot: Peruutusmaksu on 500 €.

 

Matka- ja majoitusjärjestelyt

 • Kukin osanottaja maksaa omat matka- ja majoitusjärjestelyt.
 • Suosittelemme ilmoittautuneille ohjelmaan sopivia lentoja ja hotelleja.
 • Osanottaja voi myös tehdä suoraan omat matka- ja majoitusvarauksensa ja osallistua vain osaan ohjelmasta, mutta vastaa tällöin myös omista paikallisista kuljetuksista ryhmän ohjelmaan liittyäkseen.

Suosittelemme ilmoittautumaan pian, sillä paikkoja on rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja matkasta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai +358 44 019 9553