Johanna Lehtonen

Johanna Lehtonen

Boardman Grow hallituksen jäsen

Johanna Lehtonen

Johanna on Boardman Grow VIP-jäsen, hallituksenjäsen, yrittäjä ja asiakkuusjohtaja Carat Finlandissa. Viimeiset 18 vuotta Johanna on kasvuyrityksen kasvattina elänyt ja hengittänyt digitaalista maailmaa. Johanna uskoo jatkuvaan oppimiseen ja haluaa olla ideoimassa ja innovoimassa asiakaslähtöisesti uutta liiketoimintaa. Johannalla on myös kokemusta niin isompien kuin pienempien yritysten liiketoiminnan kasvattamisesta ja konsultoinnista. Eteenpäin ajaa vahva halu auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Johanna uskoo tulevaisuuden olevan niiden yritysten, jotka ymmärtävät hyödyntää digitalisaatiota, käyvät reaaliaikaista dialogia asiakkaidensa kanssa sekä ponnistavat empatiasta. Tärkeintä on kuunnella, ymmärtää, kyseenalaistaa sekä oppia joka päivä jotakin uutta. Johanna vaikuttaa aktiivisesti myös verkossa ja jäsentää ajatuksiaan kirjoittamalla omaa blogiaan sekä vieraskynäilee mielellään muissakin blogeissa.

Avainsanat: #asiakasymmärrys #innovointi #kasvu #myynti #markkinointi #asiakaskokemus #kehitys #data #strategia #johtaminen #kohtaamiset

Twitter: @jolehtone
Blogi: http://johannalehtonen.blogspot.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/johannalehtonen