24H INTENSIIVIVALMENNUS 28.-29.8.

24H INTENSIIVIVALMENNUS 28.-29.8.

KASVUJOHTAJA, ET OLE YKSIN!

Boardman Grow:n 24h intensiivivalmennus järjestetään taas elokuussa! Intensiivivalmennus järjestetään interaktiivisena ja työpajamuotoisena vetäytymisenä 28.-29.8. Sannäsin kartanolla.

Valmennuksessa osallistujat pääsevät intensiivissä pienryhmäkeskusteluissa sparraamaan toistensa ja valmentajien avustuksella omia kasvun kipupisteitään, pohtimaan millä kasvun alueilla he tarvitsevat tukea ja mistä tarvittavan tuen voi löytää.

Kokeneet eri alojen asiantuntijat tuovat raikkaita näkökulmia ja ideoita eri teemoihin, joita ovat:

 

Teema 1: ”Kasvun johtaminen ja rahoitus” Markko Vaarnas – Managing Partner, Takeoff Partners

 

 

 

Teema 2: ”Työntekijäkokemuksen merkitys liiketoiminnalle” Marjaana Murtomaa – Employee Experience Designer & Consultant

 

 

 

Teema 3: ”Myyntihenkisen kasvuyrityksen rakentaminen” Mika Aittamäki, – Partner, Rainmaker

 

 

 

 

Teema 4:  ”Hallitus kasvuyrityksen tukena” Esa Matikainen – Hallituksen puheenjohtaja MPY Palvelut & InlineMarket

 

 

Valmennuksen fasilitaattori: Rasmus Nybergh, Toimitusjohtaja, Kuveno Oy

 

 

 

Valmennuksessa vertaillaan erilaisia tuen löytämistapoja, niiden maksimaalista hyödyntämistä sekä tekijöiden sitouttamista. Ennen kaikkea valmennus antaa uusia näkökulmia, ideoita, kontakteja oman yritystoimintasi kehittämiseen. Pääset laajentamaan ajatuksiasi ulkopuolisten sparraajien ja muiden osallistujien avulla Sannäsin rauhallisessa kartanomiljöössä verkostoitumista unohtamatta!

Toteutus

Valmennus toteutetaan 24h retriittinä 28.-29.8.

Hinta: 550€ + alv (sis. majoitus- ja ruokailukulut)
Paikka: Sannäsin Kartano (valmennusta varten majoitutaan yön yli tapahtumapaikalla)
Vaihtoehtoinen toteutustapa etäyhteyden kautta koronatilanteesta riippuen.

 

HAE MUKAAN!

 

MENESTYSTARINAT EIVÄT SYNNY YKSIN TEKEMÄLLÄ!

“Erittäin onnistunut tapahtuma, ei pääse pitkästymään tai räpläämään kännykkää vaan metodi piti valmennuksen jäntevänä, osallistava ja innostavana. Jokainen kantoi ilolla vastuuta tilaisuuden onnistumisesta, parasta antia olivat vilkkaat keskustelut ja uudet oivallukset. Tämä on valmennuksen disruptiota parhaimmillaan!”

”Henkistä ruokaa, verkostoja, oppeja ja oivalluksia- sitä sain Kaaoksesta kasvuun- valmennuksesta. En tietäisi kuinka hemmetin paljosta jäisin paitsi jos en olisi ollut paikalla!”
Valmennus on ollut hyvin suosittu ja paikkoja on vain rajoitetusti. Suurimman hyödyn saa ne kasvuyrittäjät, joilla on aito tarve ja halu ottaa kaiken irti valmennuksesta. Näistä syistä valitsemme hakemusten perusteella 10-14 osallistujaa. Samalla varmistamme, että pystymme räätälöimään sisällön osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Boardman Grow-verkoston tavoite on inspiroida kasvuun tähtäävien yritysten johtoa ja omistajia, sekä tarjota oppia ja tukea kasvun kiihdyttämiseen mm. samojen aiheiden parissa painivan vertaisverkoston kautta.

Lisätietoa: anette.vuorenmaa@boardman.fi 0504123133

Pidätämme oikeudet ohjelman ja hinnan muutoksiin.