Boardman aamustudio: Vastuullisuus numeroina

Boardman aamustudio: Vastuullisuus numeroina

Viimeisten vuosien aikana on nähty merkittävä muutos vastuullisuuteen liittyvässä keskustelussa ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisen tekemisen osalta. Yhä useammin vastuullisuus nähdään osana yrityksen strategiaa ja arvonluontia sekä mahdollisuutena saavuttaa kilpailuetua. Kestävän rahoituksen regulaatio on vauhdittamassa tätä muutosta ja luo vaatimuksia yhtiöiden rahoitukseen ja tiedonantotarpeisiin. Vastuullisuutta tarkastellaan entistä enemmän taloudellisen arvonluonnin näkökulmasta.

Tervetuloa mukaan Boardmanin Vastuullisuus numeroina -tilaisuuteen 9.3. klo 9.00-10.30!

 

Tilaisuuden ohjelma

9.00 Tilaisuuden avaus – Tiina Puukkoniemi, Partner, Sustainability Reporting and Assurance leader

9.10 Vastuullisuus & ESG yhtiön kasvustrategiassa, miten se näkyy numeroissa? – Case Betolar Oyj, Matti Löppönen, Betolar Oyj CEO

    • markkinoiden usko vastuullisiin innovaatioihin ja vaikutus rahoitukseen
    • toimialavaatimusten ja regulaation myötä vastuullisuuden KPI:den mittaaminen ja monitorointi taloudellisten lukujen rinnalle

9.40 Green bond YIT – käytännön kokemuksia ja näkemyksiä ESG:stä CFO:n ja hallituksen näkökulmasta – Ilkka Salonen, CFO, board professional

10.00 Miten ESG vaikuttaa pankkien analyyseissä ja miten kestävä rahoitus tulee muuttamaan rahoitusta – Asko Siintola, Head of ESG, OP Corporate Bank

10.30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Fyysiset paikat on varattu ensisijaisesti Boardmanin jäsenille. Ilmoittautuneille lähtetään saapumisohjeet tai linkki tilaisuuteen ennen tilaisuuden alkua. Boardman pidättää oikeudet muutoksiin. Lisätietoja tilaisuudesta antaa Heli Koukkula-Teixera (heli.koukkula@boardman.fi).
Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu Boardman aamustudioon tästä!

 

Tilaisuudessa alustavat

Tiina Puukkoniemi, KHT, toimii tilin­tarkastus­partnerina sekä yritysvastuun raportointi- ja varmennuspalveluiden vetäjänä Suomen PwC:llä. Hän kuuluu Suomen Tilintarkastajat ry:n vastuullisuustyöryhmään. Tiina on Boardmanin Aamustudio-työryhmän jäsen ja toimii tämän tilaisuuden moderaattorina.

Matti Löppönen on Betolar Oyj:n toimitusjohtaja. Hänellä on pitkä tausta yrityspankkitoiminnasta, jonka jälkeen hän on siirtynyt teolliseen ympäristöön ja toiminut usealla eri toimialalla johtajana, omistajana ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä.

Ilkka Salonen on toiminut usean yhtiön talousjohtajana (mm. YIT, Lemminkäinen, Neste, OP ja Pohjola) ja keskittyy tulevaisuudessa laajemmin hallitustyöhön. Ilkka on Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen ja tarkastusvaliokunnan jäsen.

Asko Siintola vastaa yrityspankkiliiketoiminnan kestävän rahoituksen ratkaisuista, joiden avulla pyritään tukemaan asiakkaiden matkaa kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. Asko on toiminut pitkään vastuullisuuden ja liiketoiminnan rajapinnassa pyrkien luomaan ratkaisuja, jotka edistävät molempia.

 

Boardman aamustudiosta

Boardman Aamustudio on ”Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla” -kehittämisfoorumin toteuttama konsepti, jossa käsitellään sitä, miten vastuullisuudesta tehdään yrityksille ja julkisyhteisöille erottautumistekijä ja kilpailuetu sekä miten se otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen johtamista.

Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Liity Boardmanin uutiskirjelistalle ja saat tiedon seuraavasta tilaisuudesta suoraan sähköpostiisi!

Liity uutiskirjelistalle tästä!