Advisors: ”Strateginen ennakointi ja uusimmat menetelmät”

Advisors: ”Strateginen ennakointi ja uusimmat menetelmät”

Boardman Advisors -ryhmän järjestämään teematilaisuus ”Strateginen ennakointi ja uusimmat menetelmät” pidetään 27.10.2021 klo 11-12.30 webinaarina.

Saamme vieraaksemme apulaisprofessori Eeva Vilkkumaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, jossa hänen erikoisalueenaan on ollut analyyttisten mallien kehittäminen ja soveltaminen strategian, strategisen ennakoinnin ja skenaariotyön tukena. Eevan ja hänen tiiminsä vahvuuksiin kuuluu erityisesti matemaattisten päätöstukimallien yhdistäminen luovaan ajatteluun strategiatyössä. Eeva toimii myös osakkaana Swanlake Strategy -yhtiössä, joka on tukenut lukuisten merkittävien asiakkaiden strategiaprosesseja analyyttisin ja osallistavin menetelmin.

Boardmanin ydinteemoihin tällä kaudella kuuluu keskustelu strategisesta ennakoinnista johtamisen ja strategian tukena. Swanlake Strategy ja sen tuoreet voimat ovat valmiita esittelemään meille uniikkeja menetelmiään sekä kokemuksiaan asiakashankkeista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Luvassa on pragmaattinen, oikeiden asiakashankkeiden ympärille rakennettu, inspiroiva ja uusia ajatuksia herättävä esitys ja keskustelu. Esiteltävät hankkeet avaavat näkökulmia strategiseen ennakointiin energiateollisuuden, liikkumisen, median ja viihteen toimialoilla.
Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi