Alumnien Teemapäivä 2020 – ONLINE

Alumnien Teemapäivä 2020 – ONLINE

Perinteinen Boardman Alumnien Teemapäivä ja teemana on Päätöksenteko murroksessa.

Boardman Alumnit -verkosto on aktiivinen ryhmä, joka järjestää erilaisia tilaisuuksia omistajuuteen, hallitustyöskentelyyn ja johtamiseen liittyen. Alumnien Teemapäivä on tilaisuus, johon kutsutaan kaikki Omistajuus- ja hallitustyöskentely -valmennuksen käyneet.

Tänä vuonna tilaisuus järjestetään ONLINE-tilaisuutena.

OHJELMA 31.8.2020 ONLINE-tilaisuus

Lähetys: Cinea Studio, Tietokuja 2, Helsinki

Moderaattori, Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman Oy

14.00 Tervetuloa – Jaana Rosendahl, Alumnihallituksen puheenjohtaja, partneri, Boardman Oy

 14.10 Maailma sijoittajan silmin korona-aallon jälkeen – Reima Rytsölä, varatoimitusjohtaja, Varma

Reima Rytsölä, VTM, on Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman varatoimitusjohtaja. Hän vastaa Varman sijoitustoiminnasta. Vuosina 2008–2013 hän on toiminut Pohjola Pankki Oyj:ssä mm. pankkitoiminnan johtajana sekä vuosina 1998–2007 Pohjola Pankki Oyj:ssä ja sen tytäryhtiöissä johto- ja sijoitustehtävissä.

 14.35 AI osana päätöksentekoa – Vaikutukset päätöksentekijöihin – Taneli Tikka, General Partner, Epistemic.vc                   

Taneli Tikka on toiminut kattavasti eri teknologiavetoisten kasvuyhtiöiden toimitusjohtajana, startup-yrittäjänä sekä businessenkelinä. Hän on toiminut yli 50 yrityksessä joko toimitusjohtajana, hallituksessa tai muunlaisessa neuvonantaja-asemassa, muun muassa Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan johtajana ja Valtion kehitysyhtiön Vaken toimitusjohtajana. Tikalla on laaja kokemus kasvuyritysten rahoituksesta sekä yrityskaupoista. Hän on Teknologiateollisuuden tekoälyryhmän puheenjohtaja, vuoden 2010 tietotekniikkavaikuttaja sekä vuoden 2014 nuori hallitustekijä.

15.00 Päätöksenteko muuttuu – Miten muuttuu päätöksentekijä? – Elina Koskela, toimitusjohtaja, MPS Group

Elina Koskela on MPS-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, jonka intohimona on kestävän työelämän edistäminen. Hän on työskennellyt läpi työuransa osaajien löytämisen sekä kehittämisen tehtävissä erikoistuen johtajavalintoihin, johtoryhmien sekä johtajien työurien kehittämiseen.

15.25 Tauko

 15.35 Leadership Expectations @Google: Behaviors that Define Successful Leadership – Antti Järvinen, Country Director, Google Finland

Antti Järvinen (KTM) on yrittäjähenkinen kasvu- ja muutosjohtaja. Roolissaan Googlella Antin intohimona on auttaa Suomea ja suomalaisia yrityksiä menestymään digitaalisessa murroksessa ja hyödyntämään siinä teknologian mahdollisuuksia. Hän on myös Googlen Pohjois-Euroopan johtoryhmän jäsen ja vastaa Googlen Apps First- ja Mobile Gaming -liiketoiminnan vetämisestä Nordics & BeNeLux -markkinoissa. Teknologian ohella kasvun voima piilee Antin mukaan ihmisissä ja heidän johtamisessaan. 

16.00 Päätöksenteko Pohjoismaisissa yhtiöissä – Pandemian vaikutukset hallitustyöskentelyyn – Sanna Suvanto-Harsaae, hallituksen puheenjohtaja, Altia, Bo Concept, Posti, Isadora Cosmetics ja TMC Group

Sanna Suvanto-Harsaae on Tanskassa asuva suomalainen hallitusammattilainen ja talouselämän vaikuttaja. Talouselämä-lehti on arvioinut hänet vuosien 2018 ja 2019 Suomen talouselämän vaikutusvaltaisimmaksi päättäjänaiseksi. Suvanto-Harsaae toimi useiden pohjoismaisten yritysten hallituksen puheenjohtajana (Bo Concept, Posti Group, Altia, TMC Group, Isadora Cosmetics, BabySam, Nordic Petcare Group) ja jäsenenä (SAS, Harvia, Broman Group, CEPOS).

16.25 Päivän yhteenveto, mahdollisesti keskustelua puhujavieraiden kanssa – Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman Oy

 17.00 Tilaisuus päättyy