Arviointien merkitys strategisena työkaluna -webinaari

Arviointien merkitys strategisena työkaluna -webinaari

Hallitusten työskentelytavat ovat murroksessa siinä missä kaikki muutkin työt. Kokoukset ovat siirtyneet netin yli toteutettaviksi keskusteluiksi, kokoustahti on tiivistynyt ja agendalla olevat asiat usein entistä haasteellisimpia.

Miten luoda kokonaisuudesta oikea tilannekuva, säilyttää hallituksen kokouksissa oikea keskustelun taso ja saada hallituksesta se lisäarvo ja tuki johdolle, jota nyt todella tarvitaan? Millaisia työkaluja voisi hyödyntää yhteisen tilannekuvan rakentamisessa.

Yritysten hallituksen ja johdon on hyvä säännöllisesti pysähtyä ja arvioida omaa toimintaansa ja työskentelytapoja.

Boardman tarjoaa yrityksille arviointeja, joiden tarkoituksena on koko päätöksentekoketjun – ”omistajat – hallitus – johto” – toimivuuden ja tehokkuuden varmistaminen. Hallituksen ja johdon yhteistyön tiivistäminen, läpinäkyvä kommunikaatio sekä yhteisen tilannekuvan kartoitus voivat toimia erinomaisina strategisina työkaluina kehitettäessä yrityksen toimintaa.

Boardman kutsuu sinut tunnin mittaiseen webinaariin torstaina 29.10. klo 15.00-16.00 kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta ”Arviointien merkitys strategisena työkaluna”

Webinaarissa

  • Toimitusjohtaja Taru Lindeman käy läpi hallitusarvioinneissa useimmiten esille nousevia teemoja ja haasteita,
  • Partneri Kim Karhu alustaa arviointien merkityksestä päätöksentekoketjun toiminnan kehittäjänä ja
  • Hallituksen puheenjohtaja Laura Raitio kertoo omia käytännön kokemuksiaan hallitusarvioinneista sekä Hallituksen ja johdon tilannekuva -arvioinneista.
  • Lisäksi kuulemme osanottajien omia kokemuksia ja kysymyksiä arviointeihin liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tähän tilaisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä Heliin, heli.koukkula(a)boardman.fi

Ilmoittaudu mukaan > ILMOITTAUTUMINEN